Η Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΝΩΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας « Χείλων ο Λακεδαιμόνιος », πραγματοποίησαν με επιτυχία, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Στην αίθουσα του Καταστήματος «MY WAY», (Λυκούργου 174 Σπάρτη), με μεγάλη συμμετοχή των μελών της Ένωσης, την πίτα ευλόγησαν οι Πρωτοπρεσβύτεροι π. Γεώργιος Μπλάθρας και π. Λάζαρος Σκάγκος, μέλος της Ένωσης. Ο π. Γεώργιος Μπλάθρας, πριν από την κοπή της πίτας, απηύθυνε Χαιρετισμό προς τα μέλη ης Ένωσης, τονίζοντας την ιδιαίτερη πνευματική αποστολή τους στην κοινωνία και επιπρόσθετα ζήτησε από αυτούς τη μελέτη και προβολή της πλούσιας τοπικής μας Ιστορίας, η οποία εύκολα περνά στη λήθη και την αφάνεια. Η τυχερή που βρήκε το φλουρί της πίτας, ήταν η κα Ρούλα Σαμαϊλίδου - Βάκου, η οποία κέρδισε έναν πίνακα ζωγραφικής, έργο της κας Μάγδας Καλυβά, μέλους της Ένωσης.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα Μέλη και τους Φίλους της Ένωσης για την παρουσία τους, τις ευχές και τη στήριξή τους για τη συνέχιση του έργου μας, όπως επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πολυσέβαστο και αγαπητό, π. Γεώργιο Μπλάθρα για την Ευλογία, τις ευχές του και την προσφορά του ποσού των εκατό (100) Ευρώ, υπέρ του Ταμείου της Ένωσης. Ανάλογες ευχαριστίες εκφράζουμε και προς το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κα Αλεξάνδρα Οικονομάκη - Τζινιέρη για την προσφορά της βασιλόπιτας, όπως και προς το μέλος της Ένωσης, κα Μάγδα Καλυβά για την προσφορά του δώρου.Ο Πρόεδρος


Νικόλαος Ι. ΚουφόςΣχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ