ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ για την «Αστική αναζωογόνηση της πόλης της Σπάρτης»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, πραγματοποίησε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχαήλ Βακαλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικό και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, κ. Ευστάθιο Ρεστέμη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξασφάλιση της παράτασης της χρηματοδότησης του έργου «Αστική αναζωογόνηση της πόλης της Σπάρτης» πέραν της 9ης Φεβρουαρίου, για το οποίο έργο ο Δήμαρχος, αφουγκραζόμενος τη συντριπτική πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας και σεβόμενος τη διαχρονική του στάση τόσο ως Δημοτικός Σύμβουλος όσο και ως Δήμαρχος, στοχεύει στην τροποποίηση της μελέτης επ’ ωφελεία της διατήρησης των ιδιαίτερων χωροταξικών χαρακτηριστικών της πόλης.

Παράλληλα, με την τροποποίηση αυτή, θα επιδιωχθεί το έργο να υλοποιηθεί με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση για την καθημερινότητα των δημοτών, που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, με αντικείμενο τη πορεία υλοποίησης των εγκεκριμένων χρηματοδοτούμενων έργων στο Δήμο Σπάρτης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σπάρτης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΚΤ.ΥΠ., κ. Τιμολέοντα Κατσίπο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών, κ. Αθανάσιο Γιάνναρη και τον Γενικό Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού & Έργων, κ. Θεόδωρο Κυριαζόπουλο.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η άμεση εξασφάλιση της χρηματοδότησης για τη μελέτη και κατασκευή ενός νέου, σύγχρονου σχολικού γυμναστηρίου στο 1ο Λύκειο – Γυμνάσιο Σπάρτης. Παράλληλα, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Σπάρτης, εξετάστηκε η δυνατότητα δημιουργίας ενός χώρου πολλαπλών χρήσεων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης.

Εκ του Δήμου

Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ