"Με αθρόα συμμετοχή και αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες..."



ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
Με αθρόα συμμετοχή και αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε χθές Κυριακή 21-1-2024 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, για πρώτη φορά στη "στέγη" μας, στον Σταθμό πρώτων Βοηθειών - Περίθαλψης Άγριας Ζωής και Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης που ετοιμάζουμε στους Αγίους Αποστόλους.
Παρά το γεγονός ότι υπολείπεται ακόμη μακρύς δρόμος εργασιών, οι επισκέπτες μας έμειναν έκπληκτοι από την εθελοντική εργασία που έχει μεταμορφώσει πραγματικά τον εσωτερικό χώρο σε ένα στολίδι.
Τα βοτσαλωτά και τα ψηφιδωτά του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης, προκάλεσαν τον θαυμασμό των επισκεπτών, ενώ αρκετούς προσέλκυσε και η βιβλιοθήκη του.
Πέρα της αθρόας συμμετοχής των πολιτών που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε, την εκδήλωση μας τίμησαν επιπλέον και τους ευχαριστούμε, Ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Δαβάκης και από τον Δήμο η κ. Αλειφέρη, η Αντιδήμαρχος κ. Σοφία Δουμάνη, η Αντιδήμαρχος κ. Ελισάβετ Λεκάκη και ο Πρόεδρος των Αγίων Αποστόλων Γιάννης Αρώνης.
Παράλειψη θα ήταν να μην ευχαριστήσουμε την εθελοντική μας ομάδα της Μονεμβασιάς, τον Φιλίπ, την Γιολάντα, την Αμέλιε, την Ματίνα και την Ρένα, που για μια ακόμη φορά ήταν κοντά μας.
Τυχερή της πίτας ήταν η Αντιδήμαρχος Ελισάβετ Λεκάκη.
Πέρα του γιορταστικού κλίματος και τη ζεστασιά της παρέας, το κύριο όφελος της εκδήλωσης ήταν πως όσοι συμμετείχαν γνώρισαν από κοντά το εγχείρημα που επιχειρείται, το μέγεθος του, την ωφελιμότητα του για το περιβάλλον αλλά και για την περιοχή, καθώς και την ανάγκη στήριξης του μεγάλου αυτού εγχειρήματος με οικονομικούς τρόπους και όχι μόνο.

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ