Νίκας: παρέμεινα αμέτοχος και ουδέτερος - μέσα στο 2024 αναμένονται “πολύ σημαντικές εξελίξεις””“Εύχομαι να πετύχουν όλοι τους στόχους που έχουν θέσει. Να είναι χαρούμενοι το βράδυ, στον ένα ή τον άλλο βαθμό” είπε ο Π. Νίκας, παρατηρώντας ότι η συμμετοχή ως υποψήφιου κάποιου στην εκλογική διαδικασία είναι εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη, “γι’ αυτό απαιτείται σεβασμός και συμπαράσταση προς όλους όσοι εκτίθενται στο εκλογικό σώμα και ζητούν την ψήφο μας. Να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει, σήμερα και την επόμενη Κυριακή” επισήμανε ο Π. Νίκας, για να τονίσει στη συνέχεια:

“Σε όλη τη διαδικασία, όπως εξ αρχής είχα δηλώσει, παρέμεινα αμέτοχος και ουδέτερος, κι αυτό έγινε στην πράξη -ενώ έλεγχα απολύτως και όλες τις υπηρεσίες και τα μέσα που διαθέτει η Περιφέρεια, προκειμένου να υπάρχουν ίσες αποστάσεις προς όλους”.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τέλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας σημείωσε ότι για όλους τους ανθρώπους και για οποιαδήποτε δραστηριότητα υπάρχουν κύκλοι που ανοίγουν και κάποτε κλείνουν, ενώ σε άλλη ερώτηση -σχετικά με ενδεχόμενη απόσυρσή του από την πολιτική- δήλωσε πως όσον αφορά τον ίδιο, έκλεισε μεν ο κύκλος του στην αυτοδιοίκηση τόνισε ωστόσο ότι μέσα στο 2024 θα πρέπει να αναμένονται “πολύ σημαντικές εξελίξεις”.

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE