ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του «RebrandingSparta Together Initiative» (2022-2028)

 


Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, η Καθηγήτρια Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου του Νόττινχαμ, Δρ. Χρυσάνθη Γάλλου, παρουσίασε στο e-forum «Sustainable Futures» που έχει δημιουργηθεί από την ακαδημαϊκή σύμπραξη και συμμαχία (Alliance ΝΑΝ) μεταξύ των Πανεπιστημίων του Nottingham και της Αδελαΐδας (Adelaide Αυστραλίας), την πρωτοποριακή (και ίσως από τις ελάχιστες στον κόσμο), στρατηγική συνεργασία ανταλλαγής και αξιοποίησης γνώσεων μεταξύ του Κέντρου Σπαρτιατικών & Πελοποννησιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Nottingham και του Δήμου Σπάρτης, με τίτλο «RebrandingSparta Together Initiative» (2022-2028), και σύμφωνα με το Μνημόνιο Συνεργασίας που έχει υπογραφεί με το Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα.

Η Δρ. Γάλλου παρουσίασε και το υπό εκπόνηση καινοτόμο μέρος της πρωτοβουλίας που αφορά την επιδίωξη της εξωστρέφειας στην πολιτιστική κληρονομιά, τον βιώσιμο τουρισμό και την ευεξία στο Δήμο Σπάρτης!

Το ενδιαφέρον στο φόρουμ αυτό για αυτή τη συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης ήταν εξαιρετικό και θα επιδιωχθεί διεύρυνση των συνεργασιών με πρεσβείες και ακαδημαϊκά ιδρύματα και φυσικά με το Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας που ήδη εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον του!

Στα πλαίσια αυτών των πρωτοβουλιών και σε συνεργασία με σχολεία του Δήμου Σπάρτης, θα δημιουργηθεί το «Young Spartans Archaeology & History Club» για τους μαθητές της Σπάρτης.

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE