ΒΑΛΙΩΤΗΣ: Μαζί με τους Δημότες σε Πλατάνα - Σκούρα - Χρύσαφα και ΑγριάνουςΔ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Μαζί με τους συνδημότες μας προγραμματίζουμε το αύριο με δεσμεύσεις που αποτελούν ορόσημο για την αυριανή μέρα στον τόπο μας..

Κοινότητες του τέως Δήμου Θεραπνών επισκέφτηκε χθες ο Υπ. Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης και υποψήφιοι της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης.

Στην Πλατάνα, συζητώντας με τους κατοίκους και την Πρόεδρο Θεοδώρα Δέδε, στη Σκούρα, με τους υποψήφιους συμβούλους της Κοινότητας και την παρουσία του πρ. Προέδρου της Κοινότητας Σαράντου Παγώνη, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που άμεσα θα τεθούν σε σειρά υλοποίησης.


Στην Πλατάνα/Ζαγάνα δέσμευση μας ο σχεδιασμός της σύνδεσης, όπως και της Σκούρας με το βιολογικό καθαρισμό Σπάρτης, η περαιτέρω προστασία του ποταμού Ευρώτα σε συνεργασία με τους αρμόδιους θεσμικούς και άλλους φορείς, η αξιοποίηση του υφιστάμενου γηπέδου της Πλατάνας, ενδεχομένως και σαν προπονητήριο ομάδων της περιοχής. Εκτενής ενημέρωση έγινε και για το Φράγμα της Κελεφίνας όπου θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αρδευτούν τα κτήματα της ευρύτερης περιοχής.


Στη Σκούρα, δέσμευσή μας, η υιοθέτηση της απόφασης της γενικής συνέλευσης των κατοίκων της Σκούρας για την μη υλοποίηση ΣΜΑ στην περιοχή και η αξιοποίηση του δημοτικού πλέον ακινήτου που προοριζόταν για τον σκοπό αυτό , για την δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου για μείωση του ενεργειακού κόστους της Κοινότητας.


Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, άμεσος θα είναι ο σχεδιασμός για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας των εισόδων Ζαγάνας/Πλατάνας και Σκούρας λόγω της επικινδυνότητας των σημείων, με φωτισμό και ότι τεχνικά άλλο απαιτηθεί.


Στα Χρύσαφα ενώπιον κατοίκων και υποψηφίων από την Κοινότητα, δεσμευτήκαμε ότι θα προχωρήσουν άμεσα εκκρεμότητες που έχουν μείνει στάσιμες από το 2019 καθώς και η διεκδίκηση ένταξης των κτημάτων της ευρύτερης περιοχής στην μελέτη αγωγών μεταφοράς νερού του φράγματος της Κελεφίνας.


Καταλήξαμε στους όμορφους Αγριάνους που με παρουσία κατοίκων και υποψηφίων, δεσμευτήκαμε για άμεση λύση ενίσχυσης της ύδρευσης της Κοινότητας, την πυροπροστασία και την σθεναρή βοήθεια στον πρωτογενή τομέα της ευρύτερης περιοχής.


Ακούμε, ιεραρχούμε, γνωρίζουμε, μπορούμε!

Προχωράμε δυνατά, με πρόγραμμα, σχέδιο, γνώση, όραμα και αποφασιστικότητα!
Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ