ΜΑΚΑΡΗΣ: "Έχουμε ζητήσει εξηγήσεις από τη συγκεκριμένη εταιρεία δημοσκοπήσεων. ""Μας μεταφέρθηκε ότι γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων διενεργεί έρευνα κοινής γνώμης για τις εκλογές στην Περιφέρειά μας, στην οποία φέρεται να μας έχει αφαιρέσει από τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και συνδυασμούς!

Έχουμε ζητήσει εξηγήσεις από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Με αφορμή όμως και το συγκεκριμένο γεγονός, απευθυνόμαστε στις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας της Πελοποννήσου για να τους επισημάνουμε ότι πολιτικοί μας αντίπαλοι χρησιμοποιούν ακόμη και αθέμιτους τρόπους για να τους επηρεάσουν και να περιορίσουν τη δυναμική του υποψήφιου Περιφερειάρχη μας Μανώλη Μάκαρη και του συνδυασμού μας “Πρώτα η Πελοπόννησος”. Πιστεύουν φαίνεται ότι επειδή έχουν χρηματοδότες, σχέσεις και επαφές με κέντρα εξουσίας και παράγοντες μπορούν να διαμορφώσουν τα αποτελέσματα που τους εξυπηρετούν.

Καλό θα είναι από εδώ και στο εξής να ακολουθήσουν τους κανόνες του fair play! Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη ώστε να βρεθούμε σε κάθε σημείο της Πελοποννήσου, να μιλήσουμε με κάθε κάτοικο της Περιφέρειάς μας, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες, τις αγωνίες και τα προβλήματα των συνανθρώπων μας και να τους παρουσιάσουμε τις λύσεις που έχουμε σχεδιάσει.

Φίλες και φίλοι, σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας στην προσπάθειά μας, κάθε μέρα γινόμαστε περισσότερες και περισσότεροι, κάθε μέρα το “Πρώτα η Πελοπόννησος - Πρώτα οι άνθρωποί της” απλώνεται όλο και πιο πολύ στην Περιφέρειά μας!".

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE