ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΟΥΚΑ ΣΕ 4 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ: Βαρβιτσιώτη, Λιβάνιο, Σκρέκα, Ζαχαράκη


 

Επίσκεψη σε τέσσερις Υπουργούς, τους κκ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (Εμπορικής Ναυτιλίας), Θεόδωρο Λιβάνιο (Ανπαπλ. Εσωτερικών), Κώστα Σκρέκα (Ανάπτυξης) και Σοφία Ζαχαράκη (Οικογενειακής Πολιτικής), πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Χρήστο Κανακάκο και Δήμητρα Παπανικολάου, τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΣ Ηλία Τρακάκη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αφισσού Μανώλη Φριντζήλα!


• Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη συζητήθηκαν θέματα όπως η βράβευση του πατέρα του και Επίτιμου Δημότη Σπάρτης Ιωάννη Βαρβιτσιώτη στις 5 Σεπτεμβρίου, αλλά και η μεγάλη ανάγκη για στελέχωση της Ελληνικής Ναυτιλίας, όπου οι αμοιβές είναι ιδιαίτερα ελκυστικές!
—-Για όσους απαντήσουν τι σχέση έχει η Σπάρτη με τα ναυτικά, ας θυμίσουμε ότι η Σπάρτη ανέδειξε σπουδαίους ναυάρχους όπως, ο Λύσανδρος, ο Ευρυβιάδης, ο Γοργώπας, ο Τελευτίας, και ο Ιέραξ!


• Με τον Θεόδωρο Λιβάνιο συζητήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης της ΔΕΥΑΣ, μόλις τα οικονομικά των Προγραμμάτων το επιτρέψουν, κ.α.


• Με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης και των εν εξελίξει χρηματοδοτικών προγραμμάτων, καθώς και οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του Δήμου Σπάρτης στους τομείς της αγροτικής οικονομίας, του τουρισμού και του αθλητισμού, που είναι οι ‘βαριές βιομηχανίες’ της περιοχής.


• Με την Υπουργό Οικογενειακής Πολιτικής Σοφία Ζαχαράκη, συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες του Δήμου Σπάρτης που στηρίζουν τις οικογένειες στους τομείς της πρόνοιας και αλληλεγγύης, τρίτης ηλικίας, βρεφονηπιακών σταθμών, την ανάγκη ανάπτυξης ειδικών προγραμμάτων δημιουργικότητας και δια βίου μάθησης για τις μεγαλύτερες ηλικίες, την ανάγκη έγκαιρης διάγνωσης από τις πολύ μικρές ηλικίες πιθανών μαθησιακών προβλημάτων, τη δυνατότητα συνεργασίας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρουν τα ΔΙΕΚ, ο ΟΑΕΔ, τα ΕΠΑΛ, κ.α.!


Συζητήσαμε επίσης και τη πρωτοβουλία μας για συμμετοχή και προσφορά υπηρεσιών του τύπου SOS ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ!

Σχόλια

ΘΑΝΟΣ ΜΙΧΕΛΟΓΓΟΝΑΣ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

AIVALI HOTEL

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: έπειτα από διαπληκτισμό 45χρονος πυροβόλησε 33χρονο

ΤΟ ΚΕΕΜ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: "Με καλή συμπεριφορά , με ευγένεια, σεβασμό, και καλές τιμές, κερδίζοντας αυτά τα παιδιά τους κάνουμε πρεσβευτές μιας θετικής εικόνας για την πόλη μας."

ΒΑΛΙΩΤΗΣ: "Καλώ την ανάδοχο εταιρεία να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των έργων σύμφωνα με τις συμβατικές της υποχρεώσεις."

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ