ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΦΑΝΗ - ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 49 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΦΑΝΗΣ

Η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι παρούσα και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Σπάρτης, σαφώς ανανεωμένη με σημαντική συμβολή νέων ανθρώπων της περιοχής μας.

Έχουμε μπροστά μας -δύο μήνες περίπου – μια ακόμη σημαντική πολιτική εκλογική μάχη για την ανάδειξη δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων, αλλά και των τοπικών μας. Μια μάχη που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από τους πολίτες του Δήμου, τους ανθρώπους της πόλης και των χωριών μας, αποκομμένη, ξέχωρα και χωρίς να αναλογιστούμε την κεντρική πολιτική σκηνή και την τοπική διοίκηση των τελευταίων χρόνων.

Θεωρούμε πως είναι μια ευκαιρία μέσα από αυτές τις εκλογές να εκφραστεί και στον Δήμο μας, πιο δυναμικά η φωνή υπέρ των αναγκών των πολλών, κόντρα στα συμφέροντα των λίγων.

Απέναντι στην απογοήτευση, τον συμβιβασμό και την ανάθεση που καλλιεργούν οι υπόλοιπες δυνάμεις, καλούμε τον λαό του δήμου μας, τους νέους και τις νέες, τους εργαζόμενους και τους αγρότες, πρώτα απ’ όλα να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία. Να μην έχουμε τα χαμηλά ποσοστά συμμετοχής των προηγούμενων ετών, τους καλούμε να έχουν ενεργή συμμετοχή στα κοινά του τόπου μας, στις διεκδικήσεις , στις αποφάσεις, να αξιοποιήσουν και μέσα από την δική μας παρουσία, την τοπική διοίκηση για την επίλυση προβλημάτων, ανάδειξη ζητημάτων, για την υπεράσπιση και κατάκτηση των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων μας κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική.

Το κύριο όμως, είναι ότι τους καλούμε να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια, να είναι ακόμα περισσότεροι οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι που θα εκλεγούν, όποια εμπόδια και αν βάζει ο εκλογικός νόμος, ανθρώπους που θα στέκονται μαζί με τους πολίτες στην πρώτη γραμμή από την επόμενη μέρα των εκλογών. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα μετρήσει θετικά για τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία του τόπου μας, καθώς από καλύτερες θέσεις θα υπερασπιστούμε τα λαϊκά συμφέροντα.

Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης βρίσκονται άνθρωποι αγωνιστές που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών στην εργασία, την υγεία, στην παιδεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό.

Άνθρωποι που αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος, των υδάτινων πόρων, κόντρα σε εγκληματικούς σχεδιασμούς περιφέρειας και κυβερνήσεων. Ας δούμε για πχ τα σχέδια για την επέλαση των ΑΠΕ στους ορεινούς όγκους του Δήμου μας ακόμα και σε προστατευόμενες περιοχές.

Άνθρωποι που διεκδικούν ουσιαστική προστασία από τις φυσικές καταστροφές, για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων υποδομής, για να μην πνιγόμαστε το χειμώνα και να μην καιγόμαστε το καλοκαίρι.

Αγωνιστές που είναι στην πρώτη γραμμή ενάντια σε πλειστηριασμούς, στα ιδιαίτερα τοπικά προβλήματα, που παλεύουν για μέτρα στήριξης των βιοπαλαιστών αγροτών.

Ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να σταθεί και να συμπορευτεί όποια και όποιος έχει την ίδια σκέψη, την ίδια λογική, μακριά από συμβιβασμούς και απογοήτευση, απέναντι στις πολιτικές που οδηγούν σε μαρασμό Και ερημοποίηση την πόλη και τα χωριά, που ωθούν τους νέους να φεύγουν η να μην επιστρέφουν στον τόπο τους μετά το πέρας των σπουδών τους.

Γιατί η απάντηση από εμάς στο δίλημμα που τέθηκε εκκωφαντικά το τελευταίο διάστημα, σε διάφορες στιγμές των εξελίξεων στη χώρα μας, "τα κέρδη τους ή οι ζωές μας", είναι οι ζωές μας.

Σε αυτήν την κατεύθυνση θα πορευτούμε όλο το επόμενο διάστημα. Θα είμαστε μπροστά στις εξελίξεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος της κοινωνίας του δήμου.

Στοχεύουμε στην βελτίωση της καθημερινότητας και της διαβίωσης των πολιτών. Στα μέτρα που πρέπει να παρθούν για να ανακουφιστούν οι πολίτες από τα ασφυκτικά βάρη των τελών. Δεν μπορεί για παράδειγμα σε ένα σπίτι να έρχεται ο λογαριασμός του νερού 40€ και τα μισά να είναι δημοτικά τέλη.

Στα έργα υποδομής σε πόλη και χωριά, στην ανάδειξη του δήμου σε όλους τους τομείς.

Στα μέτρα στήριξης των αγροτών, για τους ψεκασμούς, για τους αγροτικούς δρόμους κλπ.

Δεν θα επιτρέψουμε να πούμε το νερό- νεράκι. θα μας βρουν απέναντι τους, οποία κι αν είναι η επόμενη δημοτική αρχή, στην μεθοδευμένη ιδιωτικοποίηση του νερού.

Θα παλέψουμε για δωρεάν πρόσβαση στην υγεία, θα προσπαθήσουμε να πάψει να είναι μείζον ζήτημα για τα νέα ζευγάρια η μη ύπαρξη επαρκών παιδικών σταθμών για τα παιδιά τους.

Θα απαιτήσουμε προϋπολογισμούς που να "πατάνε" στις ανάγκες της κοινωνίας με στοχευμένες ενέργειες. Αθλητικές εγκαταστάσεις, σύγχρονες και ασφαλείς, για τη νεολαία και τις οικογένειές τους.

Να υπάρξει πολιτιστική αναβάθμιση σε όλο το Δήμο με ενεργό ρόλο των υπηρεσιών, κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τους νεότερους τα τελευταία χρόνια, με μικρές αλλά φωτεινές εξαιρέσεις.

Για όλα αυτά τα ζητήματα και όχι μόνο, οι δυνάμεις μας όλο το προηγούμενο διάστημα έκαναν παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο. Κατέθεσαν ψηφίσματα.

Πλέον έχουμε πείρα, δεν μπορούν να πείσουν κανέναν οι καραμέλες περί αυτοδιοίκησης, νέων μη δοκιμασμένων υποψηφίων, χωρίς ταυτότητες, ανθρώπους της αγοράς και πάει λέγοντας.

Η μόνη ελπιδοφόρα ψήφος στις 8 Οκτωβρίου είναι η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση σε δήμο και περιφέρεια.
1. Αγαθίας Παναγιώτης, Δ.Υ.


2. Αρφάνης Ηλίας, αγρότης, Πρόεδρος Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Σπάρτης

3. Ασπιώτη Άννα , Δ.Υ.

4. Ασπιώτης Χρήστος , αγρότης

5. Βασιλείου Χρήστος , αγρότης

6. Βουθούνης Γεώργιος, ψυκτικός

7. Βουνάσης Ιάσων, αγρότης, γραμματέας Αγροτοκτην/φικού Συλλόγου Σπάρτης

8. Βουνάσης Νικόλαος, ελεύθ. επαγγελματίας

9. Δημητριάδης Ιωάννης , ιδιωτ. Υπάλληλος στο εμπόριο

10. Έρης Ιωάννης, αρχαιολόγος, μέλος του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων

11. Ζέρβα Παναγιώτα, καθηγήτρια, μέλος ΟΓΕ

12. Ζωγράφος Θεόδωρος, συνταξιούχος

13. Ζωγράφου Άννα, αγρότισσα

14. Ζωγράφου Δέσποινα, συνταξιούχος, μέλος ΟΓΕ

15. Ζωγράφου Παναγιώτα, ιδ. Υπάλληλος

16. Κακαφλίκα Σταυρούλα

17. Καλομοίρης Αντώνιος, ελ. επαγγελματίας

18. Καλομοίρης Γεώργιος του Δημητρίου

19. Καλομοίρης Ιωάννης του Αντωνίου, πολιτικός μηχανικός

20. Καλομοίρης Δημήτριος του Αντωνίου,

21. Καλομοίρης Δημήτριος του Γεωργίου,

22. Καλομοίρης Νικόλαος του Γεωργίου,

23. Καλομοίρης Νικόλαος του Κωνσταντίνου

24. Καραπαππά Άννα, συνταξιούχος

25. Καραπαππάς Δημήτριος , συνταξιούχος

26. Καραχάλιος Παναγιώτης,

27. Κατσούλης Σαράντος

28. Κολοβού Ζαχαρένια, φοιτήτρια

29. Κονταλώνη Φωτεινή, ιδ. Υπάλληλος

30. Κυριακάκης Γεώργιος

31. Λεβεντάκης Δημήτριος, συνταξιούχος

32. Λιακάκος Παναγιώτης

33. Μακεδονόπουλος Κωνσταντίνος Παναγιώτης,

34. Μαντάς Μιχαήλ, κτηνίατρος

35. Μαστρογιαννόπουλος Απόστολος , ιδ. Υπ. , μέλος Δ.Ε. του ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ Λακωνίας

36. Μαστρογιαννόπουλος Δημήτριος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Ηλικιωμένων Τρύπης, Μέλος Ε.Ε. ΠΕΑΕΑ –ΔΣΕ Λακωνίας

37. Μοίρα Μαριάννα, δασκάλα

38. Μοίρας Ιωάννης

39. Νικητάκη Μαρία

40. Νικητάκη Μαριάννα, φοιτήτρια Δ.Σ. Π.Μ. ΠΑΤΡΩΝ

41. Νικολόπουλου Ευαγγελία, δ.υ.

42. Νταούρου Ιωάννα, μέλος ΟΓΕ

43. Ξανθάκος Γεώργιος

44. Παινέσης Παναγιώτης

45. Πάτσης Κωνσταντίνος

46. Ρασσιάς Κωνσταντίνος, ιδ. υπάλληλος

47. Ρασσιάς Νικόλαος

48. Ρασσιάς Παναγιώτης

49. Σαραντόπουλος Βασίλειος, Πρόεδρός Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣΣχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE