ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΠΑΡΤΗΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ- ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Το Ινστιτούτο Σπάρτης στην συνέχεια της προσπάθειας ευαισθητοποίησης τόσο της Κυβέρνησης , όσο και όλων των εμπλεκομένων φορέων σχετικά με την χρήση του ονόματος ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ από πολιτικά κόμματα, προχωρά στην διοργάνωση ενημερωτικής σύσκεψης των φορέων της Σπάρτης προκειμένου να αποφασισθούν από όλους μαζί οι περαιτέρω κινήσεις νομικής μορφής.

Στην σύσκεψη έχουν κληθεί 20 φορείς της πόλης μας και οι θεσμικοί εκπρόσωποι της πόλης, του νομού και της περιφέρειας. Κατά την διάρκεια της σύσκεψης θα γίνει ενημέρωση για τις ευκαιρίες που υπάρχουν στα πλαίσια του νομικού μας συστήματος , να προβούμε σε αίτημα ανάκλησης του ονόματος ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ από το συγκεκριμένο κόμμα και να τονίσουμε ότι δεν θέλουμε να χρησιμοποιείται το όνομα της κοινωνίας και της ιστορικής μας πόλης από οποιονδήποτε πολιτικό ή άλλο παράγοντα με τρόπο που μας ταυτοποιεί και μας προσβάλλει.

Επειδή, λοιπόν, μετά από έρευνα διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν νομικές δίοδοι που μας επιτρέπουν να διεκδικήσουμε την ανάκληση της παραπάνω αδειοδότησης χρήσης του ονόματος ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, θα πραγματοποιήσουμε την Τρίτη, 18/7/2023, στις 8μμ στην κλιματιζόμενη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σπάρτης, συνάντηση των φορέων, αλλά και φυσικών προσώπων της πόλης μας που επιθυμούν να υποστηρίξουν την παραπάνω προσπάθεια.

Θα είναι μεγάλη υποστήριξη της προσπάθειάς μας η παρουσία και όλων των πολιτών που ενδιαφέρονται, στην συνάντησή μας προκειμένου να αναδειχθεί η μεγάλη σημασία του όλου θέματος για την κοινωνία της Σπάρτης.

Παράλληλα θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε να υπάρξει και η αναγκαία νομοθετική ρύθμιση που θα διευρύνει τις απαγορεύσεις χρήσης των ονομάτων από τα πολιτικά κόμματα και στα ονόματα των κοινωνιών, των αρχαιολογικών χώρων και των πόλεων.


Από το ΔΣ


Σχόλια

ΘΑΝΟΣ ΜΙΧΕΛΟΓΓΟΝΑΣ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

AIVALI HOTEL

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: έπειτα από διαπληκτισμό 45χρονος πυροβόλησε 33χρονο

ΤΟ ΚΕΕΜ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: "Με καλή συμπεριφορά , με ευγένεια, σεβασμό, και καλές τιμές, κερδίζοντας αυτά τα παιδιά τους κάνουμε πρεσβευτές μιας θετικής εικόνας για την πόλη μας."

ΒΑΛΙΩΤΗΣ: "Καλώ την ανάδοχο εταιρεία να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των έργων σύμφωνα με τις συμβατικές της υποχρεώσεις."

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ