ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΠΑΡΤΗΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ- ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Το Ινστιτούτο Σπάρτης στην συνέχεια της προσπάθειας ευαισθητοποίησης τόσο της Κυβέρνησης , όσο και όλων των εμπλεκομένων φορέων σχετικά με την χρήση του ονόματος ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ από πολιτικά κόμματα, προχωρά στην διοργάνωση ενημερωτικής σύσκεψης των φορέων της Σπάρτης προκειμένου να αποφασισθούν από όλους μαζί οι περαιτέρω κινήσεις νομικής μορφής.

Στην σύσκεψη έχουν κληθεί 20 φορείς της πόλης μας και οι θεσμικοί εκπρόσωποι της πόλης, του νομού και της περιφέρειας. Κατά την διάρκεια της σύσκεψης θα γίνει ενημέρωση για τις ευκαιρίες που υπάρχουν στα πλαίσια του νομικού μας συστήματος , να προβούμε σε αίτημα ανάκλησης του ονόματος ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ από το συγκεκριμένο κόμμα και να τονίσουμε ότι δεν θέλουμε να χρησιμοποιείται το όνομα της κοινωνίας και της ιστορικής μας πόλης από οποιονδήποτε πολιτικό ή άλλο παράγοντα με τρόπο που μας ταυτοποιεί και μας προσβάλλει.

Επειδή, λοιπόν, μετά από έρευνα διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν νομικές δίοδοι που μας επιτρέπουν να διεκδικήσουμε την ανάκληση της παραπάνω αδειοδότησης χρήσης του ονόματος ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, θα πραγματοποιήσουμε την Τρίτη, 18/7/2023, στις 8μμ στην κλιματιζόμενη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σπάρτης, συνάντηση των φορέων, αλλά και φυσικών προσώπων της πόλης μας που επιθυμούν να υποστηρίξουν την παραπάνω προσπάθεια.

Θα είναι μεγάλη υποστήριξη της προσπάθειάς μας η παρουσία και όλων των πολιτών που ενδιαφέρονται, στην συνάντησή μας προκειμένου να αναδειχθεί η μεγάλη σημασία του όλου θέματος για την κοινωνία της Σπάρτης.

Παράλληλα θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε να υπάρξει και η αναγκαία νομοθετική ρύθμιση που θα διευρύνει τις απαγορεύσεις χρήσης των ονομάτων από τα πολιτικά κόμματα και στα ονόματα των κοινωνιών, των αρχαιολογικών χώρων και των πόλεων.


Από το ΔΣ


Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE