ΓΕΜΙΣΕ Η ΣΠΑΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΕΣ...

 



Σήμερα η μουσική είχε τη τιμητική της με παραστάσεις του Μουσικού Σχολείου στις εγκαταστάσεις του, της Ταϋγέτης στο ΑΜΙ και του Ωδείου Μελοποιία στο Ρετρό!


Ως Δημοτική Αρχή θα θέλαμε να διερευνήσουμε αν θα ενδιέφερε όλους ή κάποιους μουσικούς ομίλους να συνεργαστούν για μια κοινή εκδήλωση στη Κεντρική Πλατεία ή στο ΣΑΪΝΟΠΟΥΛΕΙΟ (όταν είναι διαθέσιμο)!


Στη κοινή Εκδήλωση θα μπορούσαν όσοι μουσικοί φορείς ενδιαφέρονται, να συνεργασθούν σε κοινό πρόγραμμα, ή κάθε σχολή με δικό της ξεχωριστό πρόγραμμα 35’ λεπτών, ίσως και με αριστούχους μαθητές να δίνουν solo performances!


Η Δημοτική Αρχή θα διερευνήσει τη δυνατότητα να γίνει κοινή συνάντηση μέσα στην εβδομάδα, στο Γραφείο Δημάρχου, για τη διερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας μεταξύ όλων ή κάποιων μουσικών φορέων.




Όπως ήδη έχουμε τονίσει, στη Δημοτική μας Αρχή θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικές τέτοιου είδους διοργανώσεις όχι μόνο γιατί η μουσική εξυψώνει τον άνθρωπο, αλλά και γιατί η μουσική παιδεία ήταν κεντρικός πυλώνας της περίφημης και μοναδικής στον κόσμο, Σπαρτιατικής Αγωγής του Λυκούργου!

Και ας μην ξεχνάμε ότι κάθε εκστρατεία του Σπαρτιατικού στρατού ξεκίναγε με τη συνοδεία αυλών (που μαζί με τα ελεγειακά δίστιχα πολεμικά ποιήματα του Τυρταίου, μάλλον αποτέλεσαν και τον προπομπό των σημερινών εμβατηρίων). Έτσι, για να δίνουν ρυθμό στους οπλίτες και να κρατάνε ψηλά το φρόνημα τους!!

……………………………………….
Εκ του Δήμου






Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ