"Δηλώνουμε ότι για την λασπολογία και την συκοφαντία ορισμένων θα αποφανθεί η δικαιοσύνη και οι ένοχοι θα πληρώσουν αυτό που τους αναλογεί."Δελτίο Τύπου

Η επιθυμία του εκλογικού σώματος εκφραζόμενη μέσω της ψήφου είναι ο θεμέλιος λίθος του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και αποτελεί το μέσο επιλογής των ατόμων εκείνων που θα εκπροσωπήσουν τους πολίτες στις θέσεις εξουσίας. Η ελευθερία του λόγου είναι θεμελιωμένο συνταγματικό δικαίωμα δίνοντας τη δυνατότητα στον πολίτη να εκφράζεται χωρίς περιορισμούς σεβόμενος πάντα τις αρχές της δημοκρατίας και της ελευθερίας των συμπολιτών του.

Άρα λοιπόν στην γιορτή της Δημοκρατίας που εκφράζεται με την εκλογική διαδικασία δεν χωρούν τακτικές όπως η λασπολογία και η συκοφαντία που χρησιμοποιούνται από κάποιους υποψηφίους που αποδεικνύουν εμπράκτως ότι οι σπασμωδικές κινήσεις τους και οι πρακτικές πανικού που χρησιμοποιούν στοχεύουν στην επικάλυψη της ανικανότητας και της ανεπάρκειας τους. Στόχος των πρακτικών αυτών έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ο συνδυασμός μας και συγκεκριμένα ο Επικεφαλής αυτού κ. Πάρης Αδάμης.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι προαναφερθείσες ενέργειες δεν μας αγγίζουν αντιθέτως μας κάνουν πιο δυνατούς. Ο Επικεφαλής της παράταξης ‘’Μαζί για τον τόπο μας’’ με το διεθνές αναγνωρισμένο έργο του, έχοντας πλειάδα επιτυχιών στο ενεργητικό του όπως ο σχηματισμός δικογραφίας και η συλλογή στοιχείων που οδήγησαν στη φυλάκιση δύο Υπουργών, εγγυάται την αποστασιοποίηση από τέτοιου είδους πρακτικές, με κύριο μέλημα του την αλλαγή σελίδας, την κοινωνική ανάπτυξη, την ανάδειξη του αισθήματος σιγουριάς και δικαίου στο Μανιάτικο κοινωνικό ιστό.

Η δύναμή μας αντλείται από τις συναντήσεις με τους δημότες και τις ομιλίες μας που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία και σηματοδοτούν την αλλαγή σελίδας στη Μάνη η οποία είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Τα μηνύματα είναι άκρως αισιόδοξα με το εκλογικό σώμα να έχει καταλάβει ότι αφενός η φθαρμένη, πεπαλαιωμένη και στείρα ρητορική του παρελθόντος δεν εξυπηρετεί κανέναν και το μόνο που επιφέρει στον τόπο είναι η απομάκρυνση από το τομέα της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής και αφετέρου οι οπισθοδρομικές και κατά τ’ άλλα όλο υποσχέσεις πολιτικές δυνάμεις αδυνατούν να αφουγκραστούν και να ικανοποιήσουν τα αιτήματα των πολιτών. Οι πολίτες της Μάνης ζητούν την άμεση αλλαγή σελίδας.

Στόχος μας είναι να ενώσουμε τους πολίτες αποτάσσοντας το ΄΄εμείς΄΄ και το ΄΄εσείς΄΄ του παρελθόντος με γνώμονα την ανάπτυξη, την ευημερία και τη κοινωνική συνοχή.

Δια του παρόντος :

Δηλώνουμε ότι για την λασπολογία και την συκοφαντία ορισμένων θα αποφανθεί η δικαιοσύνη και οι ένοχοι θα πληρώσουν αυτό που τους αναλογεί.

Δηλώνουμε ότι δεν θα υπάρξει καμία απολύτως συνεργασία με τον συνδυασμό «Μπροστά» του νυν Δημάρχου κ. Πέτρου Ανδρεάκου ή τυχόν διαδόχου του.

Δηλώνουμε ότι δεν θα υπάρξει καμία απολύτως συνεργασία με τον Επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Μάνης» κ. Τζανέτο Φιλιππάκο, καθόσον αυτή ήταν και η επιθυμία του αείμνηστου ιδρυτή μας.

Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις ανεξαρτήτου ιδεολογικής τοποθέτησης σε συστράτευση νίκης

Πάμε Μαζί για τον Τόπο μας Ενωμένοι και Υπερήφανοι.
Σχόλια

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ: Αναβολή του καθιερωμένου «πανηγυριού» του Αγίου Πνεύματος

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE