Συνάντηση Βερούτη με «Σπαρτιάτες Δρομείς»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάντηση Βερούτη με «Σπαρτιάτες Δρομείς»

Μία ευχάριστη συνάντηση είχε σήμερα Τετάρτη 3 Μάϊου 2023 στο γραφείο του στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης, με μέλη του αθλητικού συλλόγου «Σπαρτιάτες Δρομείς» και συγκεκριμένα με τους κ.κ. Χρήστο Αναγνωστάκο (Πρόεδρο), Ηλία Πανταζόπουλο (Γραμματέα), Γιώργο Χρηστάκο (Ταμία) και Βασίλειο Σταθάκο (Μέλος).

Κατά την επίσκεψή τους οι εκπρόσωποι του συλλόγου θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Π.Ε. Λακωνίας, για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση της σειράς αγώνων με την ονομασία SPARTA CITY ULTRA, που διεξήχθησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με μεγάλη επιτυχία, στον αστικό ιστό της πόλης της Σπάρτης, το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Φεβρουαρίου 2023.

Συζήτησαν επίσης και για το ενδεχόμενο ανάλογης υποστήριξης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στη διεξαγωγή αθλητικών δράσεων που προγραμματίζουν στο άμεσο μέλλον.

Με τη σειρά του ο κ. Θεόδωρος Βερούτης, αφού αποδέχθηκε με χαρά ένα αναμνηστικό μετάλλιο, καθώς και μία αφίσα-ενθύμιο της ανωτέρω διοργάνωσης, που του πρόσφεραν οι εκπρόσωποι του συλλόγου «Σπαρτιάτες Δρομείς», δήλωσε τα εξής: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει διαχρονικά κάθε συντονισμένη προσπάθεια που αποσκοπεί στην προώθηση του υγειούς αθλητισμού και τη διάδοση της αξίας του «ευ αγωνίζεσθαι» και για το λόγο αυτό έχει επιλέξει να στέκεται αρωγός στην διοργάνωση αθλητικών γεγονότων που πέρα από τα οφέλη που προσφέρει στους συμμετέχοντες, αποτελούν και μία καλή ευκαιρία προσέλκυσης επισκεπτών και προβολής του τόπου».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Λακωνίας

Θεόδωρος Ν. Βερούτης


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ