Ο Δήμος Σπάρτης ευχαριστεί θερμά ΕΡΤ3, συντελεστές και χορηγούς

 




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία παρακολουθήσαμε στους δέκτες μας εχθές, Κυριακή 09 Απριλίου, από την συχνότητα της ΕΡΤ3, την εκπομπή «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΞΑΝΑ» που πραγματοποιήθηκε στο Ξηροκάμπι Λακωνίας.
Ο Δήμος Σπάρτης ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές και το επιτελείο της ΕΡΤ3 για την εξαιρετική οργάνωση, σκηνοθεσία και την προβολή του προγράμματος «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΞΑΝΑ» στο Ξηροκάμπι, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Γ. Δούκα!
Θερμές ευχαριστίες στους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής της Φάριδος, στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκαμπίου κ. Κυριάκο Κωτσάκο, στην Πρόεδρο του Συλλόγου Κυριών «Η Αγία Τριάς» κα Ρούλα Λαμπροπούλου, στην υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Ξηροκαμπίου κα Ελένη Κομνηνού, σε όλα τα μέλη των συλλόγων και τους κατοίκους του Ξηροκαμπίου που συμμετείχαν ενεργά στα γυρίσματα της εκπομπής, και ειδικότερα σε όλες τις κυρίες που παρασκεύασαν τα εδέσματα για την παρουσίαση της τοπικής γαστρονομίας και τους Ξηροκαμπίτες που συμμετείχαν στις συνεντεύξεις για τον κόπο και την ουσιαστική προσφορά τους, καθώς και στην Αντιδήμαρχο Τουρισμού Γεωργία Ζαχαράκη και την Πρόεδρο της Αναπτυξιακής κα Μπέσσυ Πολυζωγοπούλου , που έδωσαν την ευκαιρία μιας ανεκτίμητης αξίας ανάδειξης και προβολής της φυσικής και πολιτιστικής ομορφιάς της περιοχής μας.
Ευχαριστούμε επίσης για τις ευγενικές τους χορηγίες την ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Α.Ε., το αποσταγματοποιείο-ποτοποιείο Δούκας-Καλκάνης (ΤΣΙΠΟΥΡΟ 1ΑΚΟΜΑ), τη Biogreco Α.Ε., την πρότυπη χοιροτροφική μονάδα Τσικάκης-Γιαννόπουλος, καθώς και διάφορα καταστήματα και ταβέρνες του Ξηροκαμπίου.

Εκ του Δήμου

 

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ