ΑΥΤΟΨΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑΣε αυτοψία της γέφυρας του Ευρώτα στη Σκάλα προχώρησαν χθες παρουσία του Δημάρχου Ευρώτα, κ. Δήμου Βέρδου, ο επικεφαλής και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας «Αττική Δίοδος», καθώς και μηχανικοί της Περιφέρειας και του Δήμου Ευρώτα.

Δεδομένου ότι το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η εγκατάσταση των μηχανημάτων της αναδόχου εταιρίας, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας του Ευρώτα, τέθηκαν ζητήματα διαδικαστικού χαρακτήρα, όπως η μετακίνηση της φωτεινής ενημερωτικής πινακίδας που βρίσκεται στην είσοδο της γέφυρας, καθώς και η μετακίνηση των κολονών ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, ώστε να μπορεί να γίνει η εγκατάσταση του αναδόχου.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος δήλωσε:

«Σύντομα αναμένουμε την εγκατάσταση των μηχανημάτων για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της νέας γέφυρας, συνολικού προϋπολογισμού 4.465.000 ευρώ. Κάποιοι δυσπιστούν. Δεν τους αδικούμε. Η απόκτηση νέας γέφυρας του Ευρώτα ήταν αίτημα δεκαετιών που δεν μας το ικανοποιούσαν. Όμως με μεθοδικότητα, αποφασιστικότητα και υπομονή, χαράσσουμε τη στρατηγική του μέλλοντος για τον Δήμο Ευρώτα και πετυχαίνουμε. Ένα έργο πνοής για τον τόπο μας, που κανείς δεν πίστευε ότι θα γινόταν, μπαίνει σε τροχιά κατασκευής. Αναβαθμίζουμε τις οδικές μεταφορές του Δήμου μας και της Νότιας Λακωνίας, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής μας».

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - Σαν αρχαία Σπαρτιάτισσα...

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ