ΑΥΤΟΨΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑΣε αυτοψία της γέφυρας του Ευρώτα στη Σκάλα προχώρησαν χθες παρουσία του Δημάρχου Ευρώτα, κ. Δήμου Βέρδου, ο επικεφαλής και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας «Αττική Δίοδος», καθώς και μηχανικοί της Περιφέρειας και του Δήμου Ευρώτα.

Δεδομένου ότι το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η εγκατάσταση των μηχανημάτων της αναδόχου εταιρίας, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας του Ευρώτα, τέθηκαν ζητήματα διαδικαστικού χαρακτήρα, όπως η μετακίνηση της φωτεινής ενημερωτικής πινακίδας που βρίσκεται στην είσοδο της γέφυρας, καθώς και η μετακίνηση των κολονών ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, ώστε να μπορεί να γίνει η εγκατάσταση του αναδόχου.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος δήλωσε:

«Σύντομα αναμένουμε την εγκατάσταση των μηχανημάτων για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της νέας γέφυρας, συνολικού προϋπολογισμού 4.465.000 ευρώ. Κάποιοι δυσπιστούν. Δεν τους αδικούμε. Η απόκτηση νέας γέφυρας του Ευρώτα ήταν αίτημα δεκαετιών που δεν μας το ικανοποιούσαν. Όμως με μεθοδικότητα, αποφασιστικότητα και υπομονή, χαράσσουμε τη στρατηγική του μέλλοντος για τον Δήμο Ευρώτα και πετυχαίνουμε. Ένα έργο πνοής για τον τόπο μας, που κανείς δεν πίστευε ότι θα γινόταν, μπαίνει σε τροχιά κατασκευής. Αναβαθμίζουμε τις οδικές μεταφορές του Δήμου μας και της Νότιας Λακωνίας, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής μας».

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE