Συνάντηση Πέτσα – Δαβάκη – Τριχείλη – Βέρδου στο υπουργείο ΕσωτερικώνΣυνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, είχε πρόσφατα ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Μονεμβασίας, Ηρακλή Τριχείλη και τον Δήμαρχο Ευρώτα, Δήμο Βέρδο. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η οικονομική ενίσχυση και η χρηματοδότηση τοπικών έργων των δύο αυτών Δήμων.

Ο κ. Δαβάκης δήλωσε σχετικά:

Συναντηθήκαμε πρόσφατα, ο δήμαρχος Μονεμβασίας, Ηρακλής Τριχείλης, ο δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος και εγώ, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, για να του θέσουμε ορισμένα ζητήματα που αφορούν στην οικονομική ενίσχυση και τη χρηματοδότηση τοπικών έργων των δύο αυτών Δήμων.

Συγκεκριμένα, ζητήσαμε από τον αναπληρωτή υπουργό την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ευρώτα για την αντιμετώπιση των συνεπειών των φυσικών καταστροφών που έπληξαν πρόσφατα την περιοχή. Παράλληλα, τέθηκε και το κτηριακό ζήτημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ευρώτα, με τη στέγαση των υπηρεσιών του και ζητήθηκε η οικονομική συνδρομή του υπουργείου Εσωτερικών για την επίλυσή του.

Ζητήσαμε επίσης να ενημερωθούμε για την πορεία της αίτησης του Δήμου Μονεμβασίας για την ένταξη οδικών έργων, συνολικού ύψους 2,8 εκατ. ευρώ, στο πρόγραμμα «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας» του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Στέλιος Πέτσας δεσμεύθηκε για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ευρώτα -πέραν των 250.000 ευρώ- προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι συνέπειες των πρόσφατων φυσικών καταστροφών. Όσον αφορά το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας του Δήμου Μονεμβασίας, αυτό αναμένεται να ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ αναζητείται τρόπος για να καλυφθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι του προϋπολογισμού του.


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΛΑΚΩΝΙΑ: Τον συνέλαβαν μετά από 7 χρόνια

Απίστευτο! Κεραυνός χτύπησε εργαζόμενη στο Κάστρο Μυστρά!

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ "ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ"

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ