Συνάντηση Πέτσα – Δαβάκη – Τριχείλη – Βέρδου στο υπουργείο Εσωτερικών



Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, είχε πρόσφατα ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Μονεμβασίας, Ηρακλή Τριχείλη και τον Δήμαρχο Ευρώτα, Δήμο Βέρδο. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η οικονομική ενίσχυση και η χρηματοδότηση τοπικών έργων των δύο αυτών Δήμων.

Ο κ. Δαβάκης δήλωσε σχετικά:

Συναντηθήκαμε πρόσφατα, ο δήμαρχος Μονεμβασίας, Ηρακλής Τριχείλης, ο δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος και εγώ, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, για να του θέσουμε ορισμένα ζητήματα που αφορούν στην οικονομική ενίσχυση και τη χρηματοδότηση τοπικών έργων των δύο αυτών Δήμων.

Συγκεκριμένα, ζητήσαμε από τον αναπληρωτή υπουργό την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ευρώτα για την αντιμετώπιση των συνεπειών των φυσικών καταστροφών που έπληξαν πρόσφατα την περιοχή. Παράλληλα, τέθηκε και το κτηριακό ζήτημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ευρώτα, με τη στέγαση των υπηρεσιών του και ζητήθηκε η οικονομική συνδρομή του υπουργείου Εσωτερικών για την επίλυσή του.

Ζητήσαμε επίσης να ενημερωθούμε για την πορεία της αίτησης του Δήμου Μονεμβασίας για την ένταξη οδικών έργων, συνολικού ύψους 2,8 εκατ. ευρώ, στο πρόγραμμα «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας» του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Στέλιος Πέτσας δεσμεύθηκε για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ευρώτα -πέραν των 250.000 ευρώ- προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι συνέπειες των πρόσφατων φυσικών καταστροφών. Όσον αφορά το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας του Δήμου Μονεμβασίας, αυτό αναμένεται να ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ αναζητείται τρόπος για να καλυφθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι του προϋπολογισμού του.


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ