ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑΣτα εγκαίνια του νέου Κοινοτικού Γραφείου Δαφνίου και στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που συνδιοργάνωσαν στα νέα γραφεία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνίου, το Τοπικό Συμβούλιο και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Δαφνίου, παραβρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος.

Αφού ευχήθηκε για το νέο χρόνο, ο κ. Βέρδος αναφέρθηκε στο νέο κοινοτικό γραφείο, το οποίο βρίσκεται πλέον στη διάθεση της Τοπικής Κοινότητας, στην αγαστή συνεργασία του Δήμου με την Κοινότητα και τους Συλλόγους, τη δραστηριότητα των οποίων και εξήρε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι βουλευτές Λακωνίας, κ.κ. Θανάσης Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βερούτης, η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Μαργαρίτα Σπυριδάκου, οι Αντιδήμαρχοι Ευρώτα, κ.κ. Νίκος Γεωργοστάθης, Αργυρώ Γκουβούση-Κρητικάκου και Άννα Σάκκαρη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δήμος Νταλιάνης και Γαρυφαλιά Νικολοπούλου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δαφνίου κ. Γιώργος Χριστοφιλάκης με τα μέλη κ.κ. Νίκο Τσαρουχά και Παναγιώτη Βεργύρη, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων του Δήμου Ευρώτα. Τα εγκαίνια του νέου Κοινοτικού Γραφείου Δαφνίου και την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν οι Αρχιμανδρίτης κ. Ευστάθιος και ο ιερέας του Δαφνίου, πατέρας Παναγιώτης.
Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάγια για τον πεσόντα Μανιάτη Ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

"Διοίκηση ,παίκτες και ο κόσμος του ΑΟ ΣΠΑΡΤΗ , πάγωσαν..."

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ