ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑΣτα εγκαίνια του νέου Κοινοτικού Γραφείου Δαφνίου και στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που συνδιοργάνωσαν στα νέα γραφεία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνίου, το Τοπικό Συμβούλιο και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Δαφνίου, παραβρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος.

Αφού ευχήθηκε για το νέο χρόνο, ο κ. Βέρδος αναφέρθηκε στο νέο κοινοτικό γραφείο, το οποίο βρίσκεται πλέον στη διάθεση της Τοπικής Κοινότητας, στην αγαστή συνεργασία του Δήμου με την Κοινότητα και τους Συλλόγους, τη δραστηριότητα των οποίων και εξήρε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι βουλευτές Λακωνίας, κ.κ. Θανάσης Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βερούτης, η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Μαργαρίτα Σπυριδάκου, οι Αντιδήμαρχοι Ευρώτα, κ.κ. Νίκος Γεωργοστάθης, Αργυρώ Γκουβούση-Κρητικάκου και Άννα Σάκκαρη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δήμος Νταλιάνης και Γαρυφαλιά Νικολοπούλου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δαφνίου κ. Γιώργος Χριστοφιλάκης με τα μέλη κ.κ. Νίκο Τσαρουχά και Παναγιώτη Βεργύρη, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων του Δήμου Ευρώτα. Τα εγκαίνια του νέου Κοινοτικού Γραφείου Δαφνίου και την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν οι Αρχιμανδρίτης κ. Ευστάθιος και ο ιερέας του Δαφνίου, πατέρας Παναγιώτης.
Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ