ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ των οδικών δικτύων Κοκκάλα - Λάγια - Άλικα και Γοράνοι - ΒασιλικήΑποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση του πρακτικού δημοπρασίας για το προϋπολογισμού 170.000 ευρώ αρδευτικό έργο ΤΟΕΒ Ηρας – Κουρτακίου (δυτικός τομέας), όπως και του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου στο με προϋπολογισμό 236.000 ευρώ έργο βελτίωσης της αγωνιστικής επιφάνειας στο γήπεδο του Νέου Ηραίου.

Ακόμα, η Επιτροπή ενέκρινε το 1ο πρακτικό δημοπρασίας -στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων)- του με προϋπολογισμό 220.000 ευρώ έργου συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Λακωνίας και συγκεκριμένα του τμήματος Κοκκάλα – Λάγια- Αλικα στην ε.ο. 23 και του τμήματος Γοράνοι – Βασιλική στην ε.ο. 13.

Ενέκρινε επίσης την διενέργεια ανοικτών διαγωνισμών για εργασίες φύτευσης και πρασίνου α) στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, με προϋπολογισμό 50.000 ευρώ και β) στην 13η επαρχιακή οδό της Μεσσηνίας, στο τμήμα Κορώνη – Βασιλίτσι – Φοινικούντα – Μεθώνη, με προϋπολογισμό επίσης 50.000 ευρώ.

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, προέβη στην έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Οιχαλίας με αντικείμενο τις αναπλάσεις ιστορικών κτηρίων και μνημείων του εν λόγω δήμου της Μεσσηνίας.

Ακόμα, ενέκρινε την διενέργεια ηλεκτρονικών διαγωνισμών για τα έργα α) βελτίωσης και συντήρησης της 76ης εθνικής οδού Μεγαλόπολη – ναός Επικούριου Απόλλωνα, στο τμήμα Καρυές – Αρχαίο Στάδιο – Επικούριος Απόλλωνας, β) αποκατάστασης επαρχιακής οδού Καλλιάνι – Καστράκι – Φαναράκι – Λουτρά Ηραίας, με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ και γ) συντήρησης και αποκατάστασης οδοποιίας στην Τ.Κ. Κορακοβουνίου, με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ.


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι... "

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων..."

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάγια για τον πεσόντα Μανιάτη Ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ