945.000€ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρεις νέες προγραμματικές συμβάσεις για έργα στο Δήμο Σπάρτης υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, την Πέμπτη 8/12/2022 στο Διοικητήριο Λακωνίας, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Νίκωνα Τζινιέρη , του αντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Μεταφορών κ.Θεόδωρου Βερούτη, της αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης, Τουριστικής Ανάπτυξης, Κοινωνικής Πολιτικής, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας κ. Ζαχαράκη Αναστασοπούλου Γεωργίας και του αντιδημάρχου Καθαριότητας , Επιχειρηματικότητας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρασίνου κ. Κανακάκου Χρήστου

Η πρώτη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σπάρτης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξη αφορά τη συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου Σπάρτης, προϋπολογισμού 630.000 ευρώ. Σκοπός του έργου είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Σπάρτης, ώστε να αναβαθμιστεί το επίπεδο ασφάλειας κι εξυπηρέτησης των χρηστών του δικτύου.

Η δεύτερη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σπάρτης αφορά τη συντήρηση του οδικού δικτύου Άρνας – Αγίου Νικολάου – Καστάνιας, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ. Σκοπός του έργου είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου, ώστε να αναβαθμιστεί το επίπεδο εξυπηρέτησης των χρηστών που το χρησιμοποιούν τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για λόγους αναψυχής.

Η τρίτη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης αφορά τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων του Δήμου Σπάρτης, προϋπολογισμού 65.000 ευρώ. Συγκεκριμένα , πρόκειται για την 1η τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης που είχε υπογραφεί στις 31/3/2022 και αφορά σε προμήθεια κι εγκατάσταση ιστών φωτισμού, προβολέων, εγκατάσταση γείωσης και τοποθέτηση κεντρικού πίνακα στο γήπεδο των Αμυκλών.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σπάρτης, «αρχίζουμε σήμερα μια νέα περίοδο στενής συνεργασίας με την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη για μια σειρά σημαντικών έργων και δράσεων, για το καλό του Δήμου και των Δημοτών μας!»

Εκ του Δήμου


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ