945.000€ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρεις νέες προγραμματικές συμβάσεις για έργα στο Δήμο Σπάρτης υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, την Πέμπτη 8/12/2022 στο Διοικητήριο Λακωνίας, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Νίκωνα Τζινιέρη , του αντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Μεταφορών κ.Θεόδωρου Βερούτη, της αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης, Τουριστικής Ανάπτυξης, Κοινωνικής Πολιτικής, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας κ. Ζαχαράκη Αναστασοπούλου Γεωργίας και του αντιδημάρχου Καθαριότητας , Επιχειρηματικότητας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρασίνου κ. Κανακάκου Χρήστου

Η πρώτη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σπάρτης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξη αφορά τη συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου Σπάρτης, προϋπολογισμού 630.000 ευρώ. Σκοπός του έργου είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Σπάρτης, ώστε να αναβαθμιστεί το επίπεδο ασφάλειας κι εξυπηρέτησης των χρηστών του δικτύου.

Η δεύτερη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σπάρτης αφορά τη συντήρηση του οδικού δικτύου Άρνας – Αγίου Νικολάου – Καστάνιας, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ. Σκοπός του έργου είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου, ώστε να αναβαθμιστεί το επίπεδο εξυπηρέτησης των χρηστών που το χρησιμοποιούν τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για λόγους αναψυχής.

Η τρίτη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης αφορά τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων του Δήμου Σπάρτης, προϋπολογισμού 65.000 ευρώ. Συγκεκριμένα , πρόκειται για την 1η τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης που είχε υπογραφεί στις 31/3/2022 και αφορά σε προμήθεια κι εγκατάσταση ιστών φωτισμού, προβολέων, εγκατάσταση γείωσης και τοποθέτηση κεντρικού πίνακα στο γήπεδο των Αμυκλών.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σπάρτης, «αρχίζουμε σήμερα μια νέα περίοδο στενής συνεργασίας με την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη για μια σειρά σημαντικών έργων και δράσεων, για το καλό του Δήμου και των Δημοτών μας!»

Εκ του Δήμου


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι... "

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων..."

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάγια για τον πεσόντα Μανιάτη Ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ