Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε τις εργασίες του το 1o FORUM ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε τις εργασίες του το 1oFORUM ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, που διοργάνωσε ο Δήμος Σπάρτης το Σάββατο 10/12/2022 στο ξενοδοχείο MYSTRAS GRAND PALACE RESORT&SPA, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

Στο FORUM το οποίο συντόνισε η δημοσιογράφος του ALPHA κα Ελένη Λαζάρου, συμμετείχαν διεθνείς ομιλητές και ειδικοί, όπως ο κ. Sebastien Ripari, ειδικός εμπειρογνώμονας και σύμβουλος του Υπ. Τουρισμού της Γαλλίας, η κα Ντίνα Νικολάου, βραβευμένη chef και τηλεοπτική παραγωγός και η κα Μαρία Αθανασοπούλου, Πρόεδρος του World Food Travel Association με έδρα το Portland, οι οποίοι μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους την τεχνογνωσία και τις καλές πρακτικές για την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στην περιοχή μας και τηνενσωμάτωση της γαστρονομίας στον σχεδιασμό του τουριστικού μάρκετινγκ του Δήμου μας. Οι ομιλίες πλαισιώθηκαν από live cooking, γευσιγνωσία ελαιολάδου και οινογνωσία.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας αφού συνεχάρη τους διοργανωτές και τους ομιλητές για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση του FORUMδήλωσε πως : «Η Δημοτική αρχή συνεχίζει την προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη του δήμου μας και την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Με την διοργάνωση του 1oυ FORUM ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κάναμε το πρώτο βήμα ώστε η γαστρονομία να αποτελέσει έναν βασικό μοχλό τουριστικής ανάπτυξης για το Δήμο μας και εκμεταλλευόμενοι το τεράστιο brand name της Σπάρτης και τα κορυφαίας ποιότητας τοπικά μας προϊόντα, να μπορέσουμε να αναδειχτούμε ως ένας ξεχωριστός γαστρονομικός προορισμός. Αυτό το Φόρουμ ήταν μόνον η αρχή! Θέλω να ευχαριστήσω την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Γεωργία Ζαχαράκη, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Σπάρτης, όλους τους Ομιλητές και όλους όσους παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση!»

Εκ του ΔήμουΣχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πιάστηκε το 1 από τα 2 "μπουμπούκια" που έκλεψαν καταστήματα, Ιερό Ναό, οικία και όχημα

"Διοίκηση ,παίκτες και ο κόσμος του ΑΟ ΣΠΑΡΤΗ , πάγωσαν..."

Απεγκλωβισμός ζευγαριού στον Πάρνωνα λόγω χιονόπτωσης

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ