ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΚΑΛΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΥΡΩΤΑΣτο Δημαρχείο Ευρώτα στη Σκάλα περιηγήθηκαν σήμερα το πρωί οι μαθητές της τρίτης και τέταρτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας.

Οι περίπου 30 μαθητές, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς του σχολείου τους, ξεναγήθηκαν σε όλες τις υπηρεσίες οι οποίες στεγάζονται στο Δημαρχείο Ευρώτα, ενώ στη συνέχεια «ανάκριναν» τον Δήμαρχο, κ. Δήμο Βέρδο. Ειδικότερα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, διεξήχθη μια άτυπη «συνέντευξη Τύπου», με τους μαθητές να υποβάλλουν ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο, θέλοντας να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, καθώς και το έργο που συντελείται.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους μαθητές για τις Υπηρεσίες που παρέχονται προς τους Δημότες, ανέφερε μερικά από τα έργα που έχουν γίνει, αλλά και έργα για τα οποία έχουν γίνει μελέτες και εκκρεμεί η χρηματοδότησή τους, ενώ αναφορικά με τις εγκαταστάσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας, διαβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα – ενδεχομένως και μέχρι τις γιορτές – θα έχουν εγκατασταθεί τα καινούργια όργανα-παιγνίδια στην παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο. Επίσης, ύστερα από αίτημα των μαθητών, δεσμεύθηκε πολύ σύντομα να εγκαταστήσει περισσότερα παγκάκια στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού.

Στη συνέχεια οι μαθητές δέχθηκαν κεράσματα, χυμούς και διάφορα γλυκίσματα, ενώ ανταλλάχθηκαν ευχές για πρόοδο και καλές γιορτές.

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πιάστηκε το 1 από τα 2 "μπουμπούκια" που έκλεψαν καταστήματα, Ιερό Ναό, οικία και όχημα

"Διοίκηση ,παίκτες και ο κόσμος του ΑΟ ΣΠΑΡΤΗ , πάγωσαν..."

Απεγκλωβισμός ζευγαριού στον Πάρνωνα λόγω χιονόπτωσης

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ