1.700.000 ευρώ για ανέγερση γυμναστηρίου στη Νεάπολη Βοιών

 


Δύο προγραμματικές συμβάσεις που αφορούν στην Π.Ε. Λακωνίας, με συνολικό προϋπολογισμό 1.715.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.


Η μία, μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Μονεμβασίας, αφορά στην ανέγερση γυμναστηρίου στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου, ΓΕΛ και 1ου ΕΠΑΛ, στη Νεάπολη Βοιών και η δεύτερη, μεταξύ της Περιφέρειας και του ΕΛΚΕΘΕ (Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών) στην προμήθεια και εγκατάσταση σταθμών παρακολούθησης υδάτων στον ποταμό Ευρώτα για διάστημα 30 μηνών.



ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της πρώτης προγραμματικής -που υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα και τον δήμαρχο Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη- με αντικείμενο το προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ έργο ανέγερσης γυμναστηρίου στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου, ΓΕΛ και 1ου ΕΠΑΛ, στη Νεάπολη Βοιών, θα ανεγερθεί κλειστό γυμναστήριο συνολικού εμβαδού 992,33 τ.μ., το οποίο θα περιλαμβάνει χώρους αθλοπαιδιών, υποδοχής – κίνησης, αποθήκες, γραφεία γυμναστών και ιατρού, κυλικείο, αποδυτήρια, w.c και βοηθητικούς χώρους, ενώ προβλέπεται και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Το έργο, που θα υλοποηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Λακωνίας, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.



ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΕΥΡΩΤΑ

Στο πλαίσιο της δεύτερης προγραμματικής σύμβασης -που υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα και τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΛΚΕΘΕ Αντώνη Μαγουλά, θα γίνει προμήθεια και εγκατάσταση σταθμών παρακολούθησης υδάτων στον ποταμό Ευρώτα, για διάστημα 30 μηνών.

Ο σκοπός της σύμβασης, ο προϋπολογισμός της οποίας ανέρχεται σε 15.000 ευρώ, είναι η δημιουργία υποδομής παρακολούθησης της ποιότητας και της ποσότητας των υδάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, με απώτερο στόχο την δημιουργία ενός συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης για την ελαχιστοποίηση επιπτώσεων από φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές, με έμφαση τις πλημμύρες, την ρύπανση των υδάτων και την ξηρασία.

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ