Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή νέων εισόδων Γυμνασίου-Λυκείου Μολάων.Στο πλαίσιο της προώθησης πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη έργων στο Δήμο Μονεμβασίας, που έχουν να κάνουν με την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών-πολιτών, υπεγράφη την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 στη Σπάρτη, Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μονεμβασίας για την υλοποίηση του έργου Διαμόρφωση εισόδων Γυμνασίου-Λυκείου Μολάων, παράλληλα με τη δημιουργία πρόσβασης ΑΜΕΑ, προϋπολογισμού 237.145,40 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Την Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης.

Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται από το Πρόγραμμα ΟΣΚ της Π.Ε. Λακωνίας, η οποία θα συμβάλει με το ποσό των 220.000,00 € και ο Δήμος Μονεμβασίας (Κύριος του Έργου) θα συμμετάσχει στην χρηματοδότηση του έργου με το ποσό των 17.145,40 €.

Αντικείμενο του έργου είναι η δημιουργία νέων ασφαλών εισόδων στο βορινό τμήμα των σχολικών μονάδων, η κατασκευή πεζοδρομίων για τη διέλευση των πεζών και η κατάλληλη διαμόρφωση στις εισόδους για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), καθώς και του περιβάλλοντος χώρου για την ασφαλή επιβίβαση και αποβίβαση των μαθητών από τα λεωφορεία.

Το έργο θα εκτελεστεί περιμετρικά των σχολείων στην επέκταση του σχεδίου πόλεως Μολάων και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Γυμνασίου, του Λυκείου, του κλειστού Γυμναστηρίου, του ανοικτού θεάτρου, της αίθουσας θεάτρου και της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων που βρίσκονται στους χώρους των σχολείων, καθώς και του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου που βρίσκονται στην ίδια περιοχή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ"

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ "ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ"

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ