ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΚΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑΝεοκλής Κρητικός: Αναγκαίο να προχωρήσουν τα έργα δημιουργίας ασφαλών και λειτουργικών υποδομών

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο Πέτσα


Μια ωφέλιμη και σε κλίμα αγαστής συνεργασίας συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα είχε σήμερα ο Βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η κατά το δυνατόν επίσπευση της δρομολόγησης των Τεχνικών Έργων που αφορούν στο Νομό Λακωνίας.

Μάλιστα, ο κ. Κρητικός έθεσε στον κο Υπουργό το ζήτημα της δημιουργίας του Αθλητικού Κέντρου Σπάρτης, έργο για το οποίο ο Δήμος Σπάρτης έχει υποβάλλει πρόταση ένταξης και χρηματοδότησης της Πράξης με τίτλο: «Ωρίμανση έργων Δήμου Σπάρτης για ένταξη στο πρόγραμμα ΄΄Αντώνης Τρίτσης΄΄».

Εξάλλου, στην ίδια πρόταση εντάσσονται και τα ακόλουθα έργα: η «Ωρίμανση του έργου: Ανακαίνιση Δημοτικής Αγοράς Σπάρτης» και η «Ωρίμανση του έργου: Ανακαίνιση και επανάχρηση του Παλαιού Δημαρχείου Σπάρτης». Ο συνολικός προϋπολογισμός των τριών έργων ανέρχεται σε 607.252,80 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Ο κ. Βουλευτής εξήγησε στον κο Πέτσα πως πρόκειται για έργα δημιουργίας λειτουργικών και ασφαλών υποδομών και προς τούτο η δρομολόγηση της υλοποίησής τους καθίσταται αναγκαία. Ο κος Πέτσας διαβεβαίωσε το Βουλευτή, ότι θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να «τρέξουν» τα έργα προς όφελος των δημοτών.

Με εκτίμηση

Νεοκλής Δ. Κρητικός

Βουλευτής Λακωνίας,


Νέα Δημοκρατία


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι... "

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων..."

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ