ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ "ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ..."

 


"ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ...
Δύο και πλέον χιλιάδες χρόνια πριν, στην εκστρατεία του μεγάλου Αλεξάνδρου, διασχίζοντας την έρημο της Γεδρωσίας, ξέμειναν από νερό. Ήταν ίσως η δυσκολότερη στιγμή, αφού η δίψα ήταν ανυπόφορη. Κάποιοι στρατιώτες του κατόρθωσαν να βρουν λίγο νερό και μέσα σ' ένα κράνος το πρόσφεραν στον αρχηγό τους. Εκείνος τους ευχαρίστησε, σήκωσε το κράνος ψηλά και το έχυσε μπροστά στα μάτια όλων των στρατιωτών του, λέγοντας<< αφού δεν φθάνει για όλους, δεν μπορεί να πιεί κανείς, και κυρίως εγώ>>. Αυτό εξηγεί ίσως και την αφοσίωση που του είχαν , την αυταπάρνηση με την οποία μάχονταν και κατέκτησαν όλο τον τότε γνωστό κόσμο.
Ακριβώς την αντίθετη νοοτροπία έχει ο δήμαρχος Μονεμβασίας, ο οποίος μετά τις προκλητικές εμφανίσεις του όλα αυτά τα χρόνια του ιδίου αλλά και των συνεργατών του με τα αυτοκίνητα του δήμου, επέλεξε να τριγυρίζει μέσα στο καλοκαίρι σε όλα τα πανηγύρια με το αυτοκίνητο και φυσικά τα καύσιμα του δήμου, την ίδια ώρα που οι πολίτες τρέμουν να πλησιάσουν στο βενζινάδικο να βάλουν κανένα λίτρο πετρέλαιο στο τρακτέρ ή στο αγροτικό τους για να πάνε στα χωράφια τους.
Μην μπούμε στη λογική αν δικαιούται ή αν είναι νόμιμο. Ο καθένας ερμηνεύει τον νόμο όπως τον βολεύει. Βαφτίζει τα πανηγύρια "δημοτικές εκδηλώσεις" και λέει με περίσσεια αλαζονεία αλλά και θράσος " Είμαι ο δήμαρχος και όπου γουστάρω κυκλοφορώ με το υπηρεσιακό" Πληρώστε λοιπόν και την βενζίνη μου υπήκοοι συμπληρώνουμε εμείς."

Σχόλια

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΖΑΚΑ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Η νέα γέφυρα της Σκάλας σε τροχιά υλοποίησης ! "

ΕΚΤΑΚΤΟ - 30/9 ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ τα καταστήματα της Σπάρτης

Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΗΣ Πέμπτη 29 Σεπ 11 το πρωί

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ