ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ "ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ..."

 


"ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ...
Δύο και πλέον χιλιάδες χρόνια πριν, στην εκστρατεία του μεγάλου Αλεξάνδρου, διασχίζοντας την έρημο της Γεδρωσίας, ξέμειναν από νερό. Ήταν ίσως η δυσκολότερη στιγμή, αφού η δίψα ήταν ανυπόφορη. Κάποιοι στρατιώτες του κατόρθωσαν να βρουν λίγο νερό και μέσα σ' ένα κράνος το πρόσφεραν στον αρχηγό τους. Εκείνος τους ευχαρίστησε, σήκωσε το κράνος ψηλά και το έχυσε μπροστά στα μάτια όλων των στρατιωτών του, λέγοντας<< αφού δεν φθάνει για όλους, δεν μπορεί να πιεί κανείς, και κυρίως εγώ>>. Αυτό εξηγεί ίσως και την αφοσίωση που του είχαν , την αυταπάρνηση με την οποία μάχονταν και κατέκτησαν όλο τον τότε γνωστό κόσμο.
Ακριβώς την αντίθετη νοοτροπία έχει ο δήμαρχος Μονεμβασίας, ο οποίος μετά τις προκλητικές εμφανίσεις του όλα αυτά τα χρόνια του ιδίου αλλά και των συνεργατών του με τα αυτοκίνητα του δήμου, επέλεξε να τριγυρίζει μέσα στο καλοκαίρι σε όλα τα πανηγύρια με το αυτοκίνητο και φυσικά τα καύσιμα του δήμου, την ίδια ώρα που οι πολίτες τρέμουν να πλησιάσουν στο βενζινάδικο να βάλουν κανένα λίτρο πετρέλαιο στο τρακτέρ ή στο αγροτικό τους για να πάνε στα χωράφια τους.
Μην μπούμε στη λογική αν δικαιούται ή αν είναι νόμιμο. Ο καθένας ερμηνεύει τον νόμο όπως τον βολεύει. Βαφτίζει τα πανηγύρια "δημοτικές εκδηλώσεις" και λέει με περίσσεια αλαζονεία αλλά και θράσος " Είμαι ο δήμαρχος και όπου γουστάρω κυκλοφορώ με το υπηρεσιακό" Πληρώστε λοιπόν και την βενζίνη μου υπήκοοι συμπληρώνουμε εμείς."

Σχόλια

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE