Αποφάσεις της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΠελοποννήσουΑποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση της διενέργειας διαγωνισμού για το με προϋπολογισμό 1.835.200 ευρώ έργο αλλαγής χρήσης υπάρχοντος ισόγειου κτίσματος σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων (προσθήκη κατ’ επέκταση, εσωτερικές διαρρυθμίσεις και αλλαγή όψεων) του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κορίνθου “Το έργον του Αποστόλου Παύλου”.

Ενέκρινε, επίσης την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σικυωνίων και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για την επισκευή και αποκατάσταση της παραλιακής γέφυρας στον ποταμό Κύριλλο στο Κιάτο καθώς και της κοίτης του από την παραλιακή γέφυρα έως την παλαιά εθνική οδό, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής, έργο προϋπολογισμού 295.000 ευρώ.

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, ομοφώνησε στο σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Δήμων Γορτυνίας και Μεγαλόπολης για την αντικατάσταση εξωτερικών δικτύων ύδρευσης από την πηγή Σαβαλά.

Προέβη ακόμα στην ανακήρυξη αναδόχων για την μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Π.Ε. Λακωνίας για το σχολικό έτος 2022 – 23.

Τέλος, η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, προέβη στην ανακήρυξη οριστικού αναδόχου για το προϋπολογισμού 801.500 ευρώ έργο προμήθειας και εγκατάστασης υδατοδεξαμενών με σκοπό την πυροπροστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Σχόλια

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΖΑΚΑ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΗΣ Πέμπτη 29 Σεπ 11 το πρωί

ΕΝΑΡΞΗ λειτουργίας του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ από την πίσω πόρτα...

Απονομή υποτροφιών του Ιδρύματος ‘’αδελφών Τζάκα’’

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ