ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων 2022Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε …

Με την πεποίθηση ότι η προσφυγή στα αγαθά του πολιτισμού είναι αυτή που μπορεί να δώσει μια ανάσα αισιοδοξίας στο σήμερα, ο δήμος μας, τρία
χρόνια μετά την εμφάνιση του covid 19, επανέρχεται και καταθέτει τη δική του πολιτιστική πρόταση, ως αντίδοτο στην υπάρχουσα διάχυτη αίσθηση
απαισιοδοξίας, επιλέγοντας τον πολιτισμό ως ένα από τα πλέον ασφαλή μονοπάτια υπέρβασης της κρίσης!

Ο πολιτισμός είναι έκφραση ανθρώπου και βασικό στοιχείο παιδείας!
Αποτελεί δύναμη, ενέργεια και προοπτική. Αυτή τη δύναμη επιχειρούμε κι εμείς να διοχετεύσουμε μέσα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και αυτού του καλοκαιριού σε όλους τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του δήμου Μονεμβασίας.

Μεγάλο μέρος των εκδηλώσεων, οι περισσότερες από τις οποίες είναι πια καθιερωμένες ως θεσμοί, βασίζονται σε δομές του δήμου, πολιτιστικούς φορείς, καλλιτεχνικά εργαστήρια, ομάδες ερασιτεχνών καλλιτεχνών και πολλούς εθελοντές. Όλοι ξεπερνούν κάθε χρόνο τους εαυτούς τους σε διάθεση και προσφορά και τους ευχαριστούμε θερμά γι΄αυτό.

Σταθερή μας βούληση κάθε χρόνο είναι να εξελισσόμαστε με όπλο την ποιότητα και γνώμονα την ανυψωτική διακονία του πολιτισμού. Με αυτές τις προδιαγραφές λοιπόν φέτος εντάξαμε στο 6ο Πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου και το Διαγωνισμό Πρωτοεμφανιζόμενου Θεατρικού Συγγραφέα! Με αυτή τη νέα διάσταση του θεσμού μας εντείνουμε τη δημιουργική σχέση με τον πολιτισμό, σε ένα καίριο πεδίο της δραματικής τέχνης ,τη συγγραφή Θεατρικού έργου.

Το Ν.Π του Δήμου Μονεμβασίας υποστηρίζει και υπηρετεί τη συλλογική διάθεση που διαπιστωμένα υπάρχει στον τόπο μας, δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης ποιοτικών πρωτοβουλιών.

Φέτος η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεργάζεται με τον Δήμο Μονεμβασίας και στηρίζει οικονομικά μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως το πανελλήνιο Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου, την επέτειο απελευθέρωσης της Μονεμβασίας, τα Ρίτσεια κ.τ.λ. Για τον σκοπό αυτό συντάχθηκε κοινή προγραμματική σύμβαση με το Νομικό Πρόσωπο με τίτλο: «Συνδυασμένες πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις και συνέργειες στον Δήμο Μονεμβασίας» με φορέα υλοποίησης το Νομικό Πρόσωπο! Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη στις δράσεις μας!

Φίλες και φίλοι, ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιό μας θα διαπιστώσετε ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώθηκε έτσι ,ώστε να καλύπτει μία ευρεία γκάμα απαιτήσεων. Θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, παιδικά προγράμματα, θέατρο σκιών, αθλητικές δραστηριότητες, εκθέσεις, συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες είναι βέβαιο ότι θα μας χαρίσουν όμορφες και δροσερές καλοκαιρινές στιγμές!
Σας καλούμε λοιπόν να χαρείτε κάθε στιγμή αυτού του πολιτιστικού καλοκαιριού, απολαμβάνοντας ένα αρμονικό συνταίριασμα ήχων ,εικόνων και συναισθημάτων.

…γιατί στο Δήμο Μονεμβασίας κάθε στιγμή είναι μοναδική !!!

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος του Ν.Π
Παναγιώτα Αλειφέρη

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην ιστοσελίδα του Νομικού προσώπου:

Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ