Συνάντηση Νίκα στην Τρίπολη με στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής



Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε το νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027, με τον περιφερειάρχη να επισημαίνει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μεταξύ αυτών, ο Π. Νίκας στάθηκε ιδιαίτερα στο φαινόμενο της διάβρωσης των ακτών στον Κορινθιακό Κόλπο, στην ολοκλήρωση των αυτοκινητοδρόμων -εξειδικεύοντας επί του συγκεκριμένου ζητήματος ως προς τους άξονες που είτε χρονίζουν, είτε παραμένουν ημιτελείς-, στην επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου, στην στήριξη της επιχειρηματικότητας, όπως και στην διάσωση των μνημείων στην περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, “τα οποία κυριολεκτικά είναι εκατοντάδες” όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο περιφερειάρχης.


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας

5468953

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

BANNER 1

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

GRAD GROUP

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ