ΕΠΙΣΚΕΨΗ Π.ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΝΔΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 Είναι για μας μεγάλη χαρά να έχουμε την ευκαιρία να βρισκόμαστε σε έναν ευλογημένο τόπο, όπως η Λακωνία και να τον γνωρίζουμε μέσα από τους ανθρώπους του.

Με την Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα - Maria Syrengela, τους Βουλευτές του νομού Thanasis Davakis - Θανάσης Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος, τον πρόεδρο της Νέα Δημοκρατία - ΔΕΕΠ Λακωνίας Βασίλη Ορφανό, την Γραμματέα Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού Pisti Kristallidou, τον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων Andreas Karasarinis και τον Οργανωτικό Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Διαχείρισης Κρίσεων Μένιο Κορομηλά γυρίσαμε όλον τον νομό, δίνοντας το μήνυμα ότι βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη.
📌Στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων του Δήμου Ευρώτα συνομιλήσαμε με μηχανικούς και εργαζόμενους για το σπουδαίο έργο ΣΔΙΤ που σύντομα θα εξυπηρετεί το σύνολο του νομού.
📌Στην Σκάλα Λακωνίας με τον Δήμαρχο Δήμο Βέρδο και τους πολίτες μιλήσαμε για ζητήματα της καθημερινότητας.
📌Στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας στην Σπάρτη συναντηθήκαμε με εκπροσώπους της Διοίκησης και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
📌Με τον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Νίκωνας Τζινιέρης και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου συζητήσαμε για τα πολλά και σημαντικά έργα υποδομής στην περιοχή.
📌Στο εργοστάσιο της εταιρίας «Χυμοί Λακωνίας», έναν εκ των ιστορικότερων συνεταιρισμών που λειτουργεί από το 1967.
📌Στο Γύθειο συναντήσαμε τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο και κατόπιν πολίτες και στελέχη της τοπικής οργάνωσης του κόμματος.
Αυτό είναι το ζωτικότερο κομμάτι των επισκέψεών μας. Θέλουμε να ακούσουμε τα προβλήματα των πολιτών και να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις που θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Και η Ελληνική Κυβέρνηση της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το καταφέρνει ήδη, μειώνοντας δεκάδες φόρους παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις.
Μόνο μέσα από την καθημερινή σχέση αλήθειας και εμπιστοσύνης μπορεί η χώρα να πάει μπροστά. Αυτό είναι που μας έχει ζητήσει και ο Πρόεδρός μας και Πρωθυπουργός Kyriakos Mitsotakis, αυτό δεσμευτήκαμε να κάνουμε και αυτό δεσμεύτηκε να κάνει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εδώ και τρία χρόνια: να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη.
Διαβάστε περισσότερα:

Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Λακωνίας


23/06/2022 - 20:10


Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε νομούς σε ολόκληρη την Ελλάδα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε στον νομό Λακωνίας συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλο και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Λακωνίας Βασίλη Ορφανό, πραγματοποιώντας σειρά επισκέψεων και συναντήσεων. Στην επίσκεψη παρόντες ήταν και οι βουλευτές του νομού Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής πραγματοποίησε επίσκεψη στο χώρο υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) του Δήμου Ευρώτα, παρουσία του Δημάρχου κ. Δήμου Βέρδου, του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη και του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Ανδρέα Τσουκαλά, όπου συνομίλησαν με μηχανικούς και εργαζομένους. Το έργο ΣΔΙΤ που θα εξυπηρετήσει τον νομό Λακωνίας, θα είναι σύντομα πλήρως λειτουργικό, δίνοντας λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων στον νομό με σεβασμό στο περιβάλλον, δημιουργώντας πάνω από 150 θέσεις εργασίας.

Στη συνέχεια τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στη Σκάλα Λακωνίας και συνομίλησαν με πολίτες για τα ζητήματα της καθημερινότητας, ενώ κατόπιν βρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας στη Σπάρτη, όπου τους υποδέχθηκαν η Διοικήτρια Ευδοξία Παπαγεωργίου, ο Γενικός Διευθυντής Ευάγγελος Τρουγκάκος, ο Πρόεδρος των Ιατρών ΕΣΥ Λακωνίας Παναγιώτης Γεωργαντάς. Τα στελέχη του κόμματος συνομίλησαν με εκπροσώπους της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, όπως η Τομεάρχης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Μαρία Σαρρή. Σημαντική είναι η αύξηση του προσωπικού τόσο σε ιατρικές ειδικότητες, όσο και σε επίπεδο νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, ενώ έχει υπάρξει σημαντική αναβάθμιση των δυνατοτήτων του Νοσοκομείου, όπου πραγματοποιούνται σημαντικά έργα αναβάθμισης του χώρου και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Έπειτα τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού Νίκωνα Τζινιέρη. Βασικά θέματα της συζήτησης για τα πολλά και σημαντικά έργα υποδομής της περιοχής που έχουν υλοποιηθεί, κατασκευάζονται ή έχουν δρομολογηθεί, αλλά και για την περαιτέρω αναβάθμιση του εσωτερικού οδικού δικτύου του νομού. Ήδη η ανάπτυξη του οδικού δικτύου, έχει συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη και την προσβασιμότητα της περιοχής -η οποία έχει έντονο πολιτιστικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον-.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ, Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Σπάρτης Σταύρος Αργειτάκος και ο Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου Παναγιώτης Κρητικός.

Λίγο αργότερα, τα στελέχη επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της εταιρείας «Χυμοί Λακωνίας», έναν από τους ιστορικότερους συνεταιρισμούς που λειτουργεί από 1967, εξάγει νωπά φρούτα και συνεργάζεται με την εταιρεία «ΗΒΗ».

Κατόπιν, ο Γραμματέας και τα στελέχη του κόμματος, πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις στο Γύθειο, ξεκινώντας από το Δημαρχείο Ανατολικής Μάνης με τον Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο όπου συζητήσαν για όλα τα ζητήματα ενός μεγάλου περιφερειακού Δήμου, μιας περιοχής με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, η οποία μόλις πέρυσι αντιμετώπισε με επιτυχία επικίνδυνες πυρκαγιές. Στην συνάντηση παρόντες ήταν η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Λυροφώνη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Δρακουλάκου και ο Οργανωτικός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μένιος Κορομηλάς. Στη συνέχεια ο Γραμματέας του κόμματος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες αλλά και στελέχη του κόμματος στο Γύθειο.

Παράλληλα, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, συναντήθηκε με εκπροσώπους από τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Λακωνίας στα γραφεία του συλλόγου στη Σπάρτη, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος πραγματοποίησε επισκέψεις σε δομές υγείας του νομού και συγκεκριμένα στο Τμήμα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας στη Σπάρτη, στο Νοσοκομείο Μολάων, στο ΚΥ Αρεόπολης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Ανάργυρο Μαριόλη ο οποίος έχει βραβευθεί ως ο καλύτερος Οικογενειακός ιατρός στον κόσμο για το 2021, ενώ είχε μια σύντομη συζήτηση με πολίτες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στους Μολάους.

Στην επίσκεψη στον νομό Λακωνίας συμμετείχαν και η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου η οποία συναντήθηκε με την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ του Δήμου Μονεμβασίας Παναγιώτα Αλειφέρη, με την οποία συνομίλησαν για το φεστιβάλ ερασιτεχνικού Θεάτρου, αλλά και ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ Ανδρέας Καρασαρίνης, ο οποίος πραγματοποίησε επισκέψεις στο οινοποιείο Τσιμπίδη στο Δήμο Μονεμβασίας, στον Αγροτικό Συνεταρισμό Μολάων-Πακίων, στο συσκευαστήριο Sparta valley fruits, στον ΑΣΕΕ Λακωνίας, στον αγροτικό συνεταιρισμό Παλαιοπαναγιάς στο Δήμο Σπάρτης και στο εργοστάσιο Sparta beer.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης ανέφερε σε δηλώσεις του: «Είναι για μας μεγάλη χαρά να έχουμε την ευκαιρία να βρισκόμαστε σε έναν ευλογημένο τόπο όπως η Λακωνία και να τον γνωρίζουμε μέσα από τους ανθρώπους του. Ένα τόπο που είναι ιδιαίτερη πατρίδα εμβληματικών προσωπικοτήτων για την Ελλάδα, αλλά και σημαντικών ανθρώπων για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όπως είναι ο Γενικός Διευθυντής του κόμματός μας ο Γιάννης Μπρατάκος. Σήμερα είχαμε τη χαρά, να δούμε από κοντά μεγάλα έργα που προχωρούν στον νομό όπως το ΧΥΤΥ στον Δήμο Ευρώτα και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου που θα συμβάλουν καταλυτικά στην ανάπτυξη και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον νομό. Βρεθήκαμε ακόμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας στη Σπάρτη το οποίο αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και σε μια ιστορική, όπως είναι οι «Χυμοί Λακωνίας», επιχείρηση για τον νομό, ενώ στις συναντήσεις μας με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Τζινιέρη και τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκο μπορέσαμε να δούμε το πως με σχέδιο και την ενίσχυση της πολιτείας, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καταφέρνει να δημιουργεί μεγάλες προοπτικές για τον κάθε τόπο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Υφυπουργό κ. Συρεγγέλα και τον ΓΓ κ. Κωτσιόπουλο, για την παρουσία τους, τους βουλευτές κ. Δαβάκη και κ. Κρητικό καθώς και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ. Βασίλη Ορφανό για τη φιλοξενία. Πριν απ’ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που συνάντησα σήμερα, στη Σκάλα, στη Σπάρτη, στο Γύθειο με τους οποίους είχα την ευκαιρία να μιλήσω. Αυτό είναι το ζωτικότερο κομμάτι αυτών των επισκέψεων. Να ακούμε από τους ίδιους τους κατοίκους κάθε περιοχής, τι κάνουμε σωστά αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Θέλουμε να ακούσουμε τα προβλήματα και να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις που θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Και η Κυβέρνηση της ΝΔ το καταφέρνει ήδη, μειώνοντας δεκάδες φόρους παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις, ανακουφίζοντας έτσι τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, απέναντι στην ακρίβεια που δημιούργησαν εξωγενείς συνθήκες. Ήδη πάνω από 50 φόροι έχουν μειωθεί, από τους οποίους οι 20 αφορούν κάθε πολίτη, όπως ο ΕΝΦΙΑ, η μείωση της προκαταβολής φόρου, η κατάργηση του φόρου γονικών παροχών, η μείωση ασφαλιστικών εισφορών και η μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή. Μεγάλα έργα υποδομής προχωρούν σε όλη την Ελλάδα, η ανεργία μειώθηκε κατά 4,4% μέσα σε μόλις τρία χρόνια φτάνοντας τα επίπεδα πριν την οικονομική κρίση, η εικόνα της χώρας άλλαξε στο εξωτερικό και σε διεθνές επίπεδο η Ελλάδα αναγνωρίζεται ως ένας υπολογίσιμος σύμμαχος. Για αυτά θέλουμε να μιλήσουμε στους κατοίκους των περιοχών που επισκεπτόμαστε σε όλη την Ελλάδα μαζί με τον κ. Κονταδάκη, τα στελέχη της Κυβέρνησης και του κόμματος. Και θέλουμε και από εκείνους να είναι ευθείς απέναντί μας. Μόνο με αυτή τη σχέση αλήθειας και εμπιστοσύνης μπορεί η χώρα να πάει μπροστά. Αυτό είναι που μας έχει ζητήσει και ο πρόεδρός μας και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτό δεσμευτήκαμε να κάνουμε και αυτό δεσμεύτηκε να κάνει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εδώ και τρία χρόνια : να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη».Δήλωση Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλου κατά την επίσκεψή του στο νομό Λακωνίας

«Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφτώ τα νοσοκομεία της Σπάρτης και των Μολάων καθώς και το Κέντρο Υγείας της Αρεόπολης, να συζητήσω με γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό, που έδωσε σκληρή μάχη τα τελευταία δύο χρόνια της πανδημίας. Οι δύο δομές μας ενισχύθηκαν με προσωπικό, άνω των 200 νέων εργαζόμενων υποστηρίζουν τη λειτουργία των νοσοκομείων, αλλά και με εξοπλισμό, όπως η εγκατάσταση του νέου αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο των Μολάων. Τα νοσοκομεία μας στηρίζονται συνεχώς προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους του νομού.

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι οι εργασίες για το νέο νοσοκομείο της Σπάρτης, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, προχωρούν με τάχιστους ρυθμούς όπως είχε δεσμευτεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Όλες οι προπαρασκευαστικές εργασίες προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και άμεσα θα ξεκινήσουν και οι κύριες εργασίες. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο πνοής για τους όλους πολίτες της ευρύτερης περιοχής που θα λαμβάνουν περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας.

Τέλος να αναφέρω ότι η επίσκεψή μου σήμερα στο Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Σπάρτης μας υπενθύμισε την διαχρονική προσφορά και την σημασία του εθελοντισμού, είμαστε ευγνώμονες και συγχαίρουμε τα στελέχη του Ε.Σ.Ε. για την αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια τους στο σύστημα υγείας».


Στην επίσκεψη συμμετείχαν ακόμη, ο Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Νικόλαος Σταθάκος, ο Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Ν. Λακωνίας, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και επικοινωνίας Αντώνιος Κοκονός, ο Γραμματέας ΔΕΕΠ Ν. Λακωνίας, Υπεύθυνος τομέα τοπικής αυτοδιοίκησης Γεώργιος Κυριακούλιας, ο υπεύθυνος social media Αναστάσιος Σταθόπουλος, η Υπεύθυνη οικογενειακής πολιτικής και ισότητας των φύλων, Υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας Μάντω Κωνστιάντου ο, ο Αντιπρόεδρος ΔΗΜΤΟ Σπάρτης, Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας Γεώργιος Μπεκιάρης, το Μέλος ΔΗΜΤΟ Σπάρτης, Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και επικοινωνίας Παναγιώτα Κρικέλα, ο Ταμίας ΔΗΜΤΟ Σπάρτης Στέλιος Χατζάκος, ο Συντονιστής Οικονομικής Επιτροπής Ν.Δ. Ν. Λακωνίας Δημήτριος Παναγάκος, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Γυθείου Ιωάννης Φουρίδης, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ευρώτα Ιωάννης Θεοδωρακάκος, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Σπάρτης Ιωάννης Ρασσιάς, ο Αντιπρόεδρος ΔΗΜΤΟ Σπάρτης Γεώργιος Μπεκιάρης, το μέλος της ΔΕΕΠ Γρηγόριος Βαρδάκος, η Πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου Γυθείου Άνθη Μπαλιτσάρη και η πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Λακωνίας Δήμητρα Μαριόλη.

Η επίσκεψη στον νομό Λακωνίας ολοκληρώθηκε με την ανοιχτή συζήτηση στο Κέντρο Πολιτισμού Δ. Ανατολικής Μάνης με θέμα «Δίπλα σε κάθε πολίτη: Δίπλα σε κάθε οικογένεια» και κεντρική ομιλήτρια την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα.

Κατεβάστε φωτογραφικό υλικό εδώ.
Κατεβάστε το ενημερωτικό σημείωμα εδώ.

Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ