Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών | 35 XΡΟΝΙΑ ERASMUS PLUSΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οι Εθνικές Μονάδες Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ και ΙΚΥ γιόρτασαν τα 35α γενέθλια του Προγράμματος «ERASMUS PLUS» με τη διοργάνωση εκδήλωσης σε έναν ιστορικό χώρο, το περιστύλιο του Ζαππείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πρώην συμμετέχοντες του Προγράμματος και από τους 6 τομείς, μοιράστηκαν την εμπειρία τους και τα οφέλη που έχουν αποκομίσει από τη συμμετοχή τους. Η κα Νίκη Ζάβρα εκπροσώπησε την Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών ως υπεύθυνη υλοποίησης του προσφάτως εγκριθέντος εκπαιδευτικού προγράμματος της Εταιρείας με τίτλο «Digital Skills» (σ.σ. περαιτέρω πληροφορίες για το προαναφερθέν πρόγραμμα θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα).

Μέσα σε αυτά τα 35 χρόνια, το Erasmus+ έδωσε την ευκαιρία σε ανθρώπους να ταξιδέψουν, να καλλιεργήσουν δεξιότητες, να δημιουργήσουν φιλίες, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να ανακαλύψουν την ευρωπαϊκή τους ταυτότητα. Ευελπιστούμε ότι, με τη βοήθεια των αξιόλογων οργανισμών νεολαίας που εδρεύουν στη Λακωνία (Lolivers, Νότιο Σέλας κ.α.), όλο και περισσότεροι/ες νέοι/ες Λάκωνες/αινες θα κατορθώσουν να επωφεληθούν ουσιαστικά από τις αστείρευτες δυνατότητες αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού ευρωπαϊκού προγράμματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Τέλος, την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Ελένη Βαρβιτσιώτη και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο κανάλι του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο YouTube.

Όλα ξεκινούν με το Erasmus+!


Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

EKTAKTO - Συνελήφθησαν 4 άτομα για ληστεία στη Λακωνία

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟ με καταγωγή από τον Ασωπό Λακωνίας

ΣΠΑΡΤΗ - ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ "ΓΑΖΩΣΑΝ" ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Νέα Οφθαλμίατρος στη Ν.Μ. Μολάων - 17η κατά σειρά πρόσληψη μόνιμου Ιατρού !

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ