Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών | 35 XΡΟΝΙΑ ERASMUS PLUSΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οι Εθνικές Μονάδες Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ και ΙΚΥ γιόρτασαν τα 35α γενέθλια του Προγράμματος «ERASMUS PLUS» με τη διοργάνωση εκδήλωσης σε έναν ιστορικό χώρο, το περιστύλιο του Ζαππείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πρώην συμμετέχοντες του Προγράμματος και από τους 6 τομείς, μοιράστηκαν την εμπειρία τους και τα οφέλη που έχουν αποκομίσει από τη συμμετοχή τους. Η κα Νίκη Ζάβρα εκπροσώπησε την Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών ως υπεύθυνη υλοποίησης του προσφάτως εγκριθέντος εκπαιδευτικού προγράμματος της Εταιρείας με τίτλο «Digital Skills» (σ.σ. περαιτέρω πληροφορίες για το προαναφερθέν πρόγραμμα θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα).

Μέσα σε αυτά τα 35 χρόνια, το Erasmus+ έδωσε την ευκαιρία σε ανθρώπους να ταξιδέψουν, να καλλιεργήσουν δεξιότητες, να δημιουργήσουν φιλίες, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να ανακαλύψουν την ευρωπαϊκή τους ταυτότητα. Ευελπιστούμε ότι, με τη βοήθεια των αξιόλογων οργανισμών νεολαίας που εδρεύουν στη Λακωνία (Lolivers, Νότιο Σέλας κ.α.), όλο και περισσότεροι/ες νέοι/ες Λάκωνες/αινες θα κατορθώσουν να επωφεληθούν ουσιαστικά από τις αστείρευτες δυνατότητες αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού ευρωπαϊκού προγράμματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Τέλος, την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Ελένη Βαρβιτσιώτη και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο κανάλι του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο YouTube.

Όλα ξεκινούν με το Erasmus+!


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ