Σημαντική παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην φετινή Διεθνή Εκθεση Οίνων – Ποτών Prowein, στο ΝτίσελντορφΗ Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε με 14 οινοπαραγωγούς στην φετινή Διεθνή Εκθεση Οίνων – Ποτών Prowein, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία, στο Ντίσελντορφ, από τις 15 έως της 17 Μαΐου.

Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1994 και μετά, αποτελεί δε την σημαντικότερη έκθεση για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για το κρασί και τα ποτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου -την οποία εκπροσώπησαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου και η προϊστάμενη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κανέλλα Καράμπελα- χρηματοδότησε την συμμετοχή των 14 οινοπαραγωγων από την περιοχή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου συστεγάστηκαν (χωρίς την οικονομική συνδρομή της) και 4 οινοποιητικές εταιρείες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό να υπάρξει ενιαία προβολή της γεωγραφικής ενότητας της Πελοποννήσου και στον κλάδο της Αγροδιατροφής.

Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσε η αντιπεριφερειάρχης, “προβλήθηκε με εξαιρετικά δυναμικό τρόπο η Πελοπόννησος σε μία αγορά που μετά από 2 χρόνια υγειονομικής κρίσης προσπαθεί να ανακάμψει, ενώ εμφανής ήταν η ικανοποίηση των συμμετεχόντων. Σταθερό στόχο μας αποτελεί η προβολή των πελοποννησιακών κρασιών, η αύξηση των πωλήσεων των επιχειρήσεων του κλάδου και η προβολή και καθιέρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως προορισμός ποιότητας και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών”.Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ