Σημαντική παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην φετινή Διεθνή Εκθεση Οίνων – Ποτών Prowein, στο ΝτίσελντορφΗ Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε με 14 οινοπαραγωγούς στην φετινή Διεθνή Εκθεση Οίνων – Ποτών Prowein, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία, στο Ντίσελντορφ, από τις 15 έως της 17 Μαΐου.

Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1994 και μετά, αποτελεί δε την σημαντικότερη έκθεση για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για το κρασί και τα ποτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου -την οποία εκπροσώπησαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου και η προϊστάμενη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κανέλλα Καράμπελα- χρηματοδότησε την συμμετοχή των 14 οινοπαραγωγων από την περιοχή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου συστεγάστηκαν (χωρίς την οικονομική συνδρομή της) και 4 οινοποιητικές εταιρείες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό να υπάρξει ενιαία προβολή της γεωγραφικής ενότητας της Πελοποννήσου και στον κλάδο της Αγροδιατροφής.

Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσε η αντιπεριφερειάρχης, “προβλήθηκε με εξαιρετικά δυναμικό τρόπο η Πελοπόννησος σε μία αγορά που μετά από 2 χρόνια υγειονομικής κρίσης προσπαθεί να ανακάμψει, ενώ εμφανής ήταν η ικανοποίηση των συμμετεχόντων. Σταθερό στόχο μας αποτελεί η προβολή των πελοποννησιακών κρασιών, η αύξηση των πωλήσεων των επιχειρήσεων του κλάδου και η προβολή και καθιέρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως προορισμός ποιότητας και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών”.Σχόλια

Πελοπόννησος EXPO

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ