Η ΛΑΚΩΝΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ : "στο ΚΥ Αρεόπολης έχουμε την τύχη να υπηρετεί ως Διευθυντής ο καλός μου συνάδελφος ιατρός Ανάργυρος Μαριόλης"
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός: Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού


Η Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Μαΐου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ο εορτασμός της καθιερώθηκε για την προβολή του ρόλου και της συμβολής των Οικογενειακών Ιατρών στα συστήματα υγείας σε όλο τον κόσμο.

Το θέμα για τον φετινό εορτασμό είναι: «Οικογενειακοί Γιατροί, πάντα εκεί να σε φροντίζουν». Αυτό ακριβώς η κυβέρνηση της Ν.Δ το έκανε πράξη με το νομοσχέδιο «Γιατρός για Όλους» που ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής στις 11 Μαΐου!

Μ' αυτό το νομοσχέδιο ο κάθε πολίτης αποκτά δωρεάν προσωπικό γιατρό, που θα τον παρακολουθεί και θα είναι ο σύμβουλός του για όλα τα θέματα που τον απασχολούν.

Ο προσωπικός γιατρός θα παρέχει ολοκληρωμένη και συνεχή φροντίδα εντελώς δωρεάν!

Από την ενημέρωση του ιατρικού του φακέλου μέχρι τη συνταγογράφηση των αναγκαίων φαρμάκων και την παραπομπή για εξετάσεις ή για νοσηλεία όταν υπάρχει ανάγκη.


Μια πολύ σημαντική μεταρρύθμιση της κυβέρνησής μας ο προσωπικός γιατρός, "που θα είναι πάντα εκεί να μας φροντίζει"!Ο κ.Κρητικός δήλωσε με αφορμή τη σημερινή ημέρα για τον διευθυντή του ΚΥ Αρεόπολης Dr Ανάργυρο Μαριόλη: «Στη Λακωνία και συγκεκριμένα στο ΚΥ Αρεόπολης έχουμε την τύχη να υπηρετεί ως Διευθυντής ο καλός μου συνάδελφος ιατρός Ανάργυρος Μαριόλης, ο οποίος τιμά το επάγγελμα και υπηρετεί την επιστήμη μας και είναι για το 2021 ο Καλύτερος Οικογενειακός γιατρός στον κόσμο! Του εύχομαι να έχει υγεία και να συνεχίζει να προσφέρει στον άνθρωπο και στην Επιστήμη μας.»


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 58χρονου

Ζ.ΚΑΡΟΥΝΗΣ Μονή Αγίων Αναργύρων : ηχογραφήσαμε την ακολουθία των αγίων Ιωσήφ του ησυχαστού Δανιήλ και Εφραίμ των Κατουνακιωτών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΓΟΥΛΑ: Δεν έπεφτε καρφίτσα στη συναυλία Περίδη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ