Η ΛΑΚΩΝΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ : "στο ΚΥ Αρεόπολης έχουμε την τύχη να υπηρετεί ως Διευθυντής ο καλός μου συνάδελφος ιατρός Ανάργυρος Μαριόλης"
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός: Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού


Η Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Μαΐου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ο εορτασμός της καθιερώθηκε για την προβολή του ρόλου και της συμβολής των Οικογενειακών Ιατρών στα συστήματα υγείας σε όλο τον κόσμο.

Το θέμα για τον φετινό εορτασμό είναι: «Οικογενειακοί Γιατροί, πάντα εκεί να σε φροντίζουν». Αυτό ακριβώς η κυβέρνηση της Ν.Δ το έκανε πράξη με το νομοσχέδιο «Γιατρός για Όλους» που ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής στις 11 Μαΐου!

Μ' αυτό το νομοσχέδιο ο κάθε πολίτης αποκτά δωρεάν προσωπικό γιατρό, που θα τον παρακολουθεί και θα είναι ο σύμβουλός του για όλα τα θέματα που τον απασχολούν.

Ο προσωπικός γιατρός θα παρέχει ολοκληρωμένη και συνεχή φροντίδα εντελώς δωρεάν!

Από την ενημέρωση του ιατρικού του φακέλου μέχρι τη συνταγογράφηση των αναγκαίων φαρμάκων και την παραπομπή για εξετάσεις ή για νοσηλεία όταν υπάρχει ανάγκη.


Μια πολύ σημαντική μεταρρύθμιση της κυβέρνησής μας ο προσωπικός γιατρός, "που θα είναι πάντα εκεί να μας φροντίζει"!Ο κ.Κρητικός δήλωσε με αφορμή τη σημερινή ημέρα για τον διευθυντή του ΚΥ Αρεόπολης Dr Ανάργυρο Μαριόλη: «Στη Λακωνία και συγκεκριμένα στο ΚΥ Αρεόπολης έχουμε την τύχη να υπηρετεί ως Διευθυντής ο καλός μου συνάδελφος ιατρός Ανάργυρος Μαριόλης, ο οποίος τιμά το επάγγελμα και υπηρετεί την επιστήμη μας και είναι για το 2021 ο Καλύτερος Οικογενειακός γιατρός στον κόσμο! Του εύχομαι να έχει υγεία και να συνεχίζει να προσφέρει στον άνθρωπο και στην Επιστήμη μας.»


Σχόλια

Πελοπόννησος EXPO

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ