Δήμος Βέρδος - Πρωτομαγιά: "είναι αναγκαίο η Πολιτεία να προστατέψει με επιπλέον μέτρα τα κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων"«Ο σημερινός εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς μπορεί να συμπίπτει με την χαλάρωση των μέτρων ενάντια στον Covid-19, όμως ο πόλεμος στην Ουκρανία, με ό,τι αυτός συνεπάγεται για την Οικονομία, εξακολουθεί να πλήττει τόσο την απασχόληση, όσο και την επιχειρηματικότητα.

Γι’ αυτό και σήμερα, περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίο η Πολιτεία να προστατέψει με επιπλέον μέτρα τα κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά και να διασφαλίσει νέες θέσεις απασχόλησης, παρέχοντας κίνητρα για την ενίσχυσή της. Να στηρίξει τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που μετά την πανδημία πλήττονται εκ νέου από το κύμα ακρίβειας.

Ο Δήμος Ευρώτα, σε μια προσπάθεια για τόνωση της απασχόλησης συγκαταλέγεται στους Δήμους που θα συμμετάσχουν πιλοτικά στο πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για όσες και όσους Δημότες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, το δικαίωμα για εργασία και η προάσπισή της, αποτελούν πάγια κοινωνική απαίτηση.Καλή Πρωτομαγιά!»


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ