Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ι.Μ. Αγ. Ιωάννη Χάρακα και χειροθεσία ΑναγνώστηΤη μνήμη του αποστόλου και ευαγγελιστή Ιωάννη του Θεολόγου τίμησε την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 η Εκκλησία μας.

Το απόγευμα της παραμονής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας στην φερώνυμη Ιερά Μονή στον Χάρακα.

Στην ομιλία του προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στον τιμώμενο Άγιο και τους λόγους για τους οποίους ονομάστηκε ‘’ευαγγελιστής της αγάπης’’. Ολοκληρώνοντας, υπογράμμισε ότι κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα στη ζωή μας, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ο Πανάγαθος Θεός είναι δίπλα μας, για να μας ενδυναμώσει και να μας καθοδηγήσει.

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χειροθέτησε Αναγνώστη τον κ. Παναγιώτη Τραϊφόρο. Πριν την χειροθεσία, ο Σεβασμιώτατος μίλησε αρχικά για τον βαθμό του Αναγνώστη και τη σημασία του στην εκκλησιαστική ζωή. Στη συνέχεια συνεχάρη τον κ. Τραϊφόρο για τη χειροθεσία του, ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησε επειδή από τα νεανικά του χρόνια στέκεται αρωγός της τοπικής Εκκλησίας με συνέπεια και ταπεινότητα.

(φωτογραφίες: Δημήτριος Σκιαδάς)Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο θάνατος του μια «βαριά» και σημαντική απώλεια για τον τόπο μας."

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ