Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου 8-17 Απριλίου“Το ντοκιμαντέρ είναι η υπέρτατη μορφή κινηματογράφου, μια ματιά της πραγματικότητας που αντέχει στον χρόνο” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χαιρετίζοντας το βράδυ σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου, στο δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, την έναρξη του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου.

Ο περιφερειάρχης συνεχάρη τους διοργανωτές “ενός θεσμού καταξιωμένου πανελλαδικά, αλλά και διεθνώς”, παρατηρώντας ότι πέρα από την δημιουργική διάστασή του, το φεστιβάλ έχει πλέον και εκπαιδευτική μέσα από την εξακτίνωση του σε πολλές πόλεις της Πελοποννήσου.

“Ως περιφερειακή Αρχή στηρίζουμε και ηθικά, αλλά και υλικά τέτοιου είδους σημαντικούς πολιτιστικούς θεσμούς” τόνισε ο Π. Νίκας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προβολή του ντοκιμαντέρ της Κλεώνης Φλέσσα “Ο παππούς μου ο Παπαφλέσσας”, στην παραγωγή του οποίου συνέδραμε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο των δράσεών της για την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Απριλίου, με προβολές -εκτός από την Καλαμάτα- και σε άλλες 11 πόλεις, την Πάτρα, την Αμαλιάδα, το Αργος, την Τρίπολη, το Ναύπλιο, την Σπάρτη, τα Φιλιατρά, το Γύθειο, το Ξυλόκαστρο, την Ακράτα και τη Δημητσάνα.
Σχόλια

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΖΑΚΑ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΝΑΡΞΗ λειτουργίας του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Απονομή υποτροφιών του Ιδρύματος ‘’αδελφών Τζάκα’’

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ