Δαβάκης: Νέα καλή εξέλιξη για το κλειστό δίκτυο ΤρινάσουΔαβάκης: Νέα καλή εξέλιξη για το κλειστό δίκτυο Τρινάσου

Με αφορμή την υπογραφή σήμερα το πρωί της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) για την κατασκευή και λειτουργία του κλειστού αρδευτικού δικτύου Τρινάσου, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης δήλωσε:

Υπεγράφη σήμερα η Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) από τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του έργου της αναβάθμισης του κλειστού δικτύου Τρινάσου.

Η ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα, της έγκρισης της οριστικής Υδραυλικής Μελέτης και της εκπόνησης των Τευχών Δημοπράτησης, η οποία θα γίνει με βάση τις νέες τεχνολογίες και σύμφωνα με τις διεθνείς καλές πρακτικές, ώστε το έργο να ενταχθεί τελικώς στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2021 – 2027.

Θέλω να ευχαριστήσω τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά, τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων του ΥΠΑΑΤ Δημήτρη Παπαγιαννίδη, καθώς και τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες για τη συνεργασία και το καλό αποτέλεσμα. Θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε επαφή με τους εμπλεκόμενους φορείς με σκοπό την επίλυση όποιων ζητημάτων μπορεί να ανακύψουν.Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ