Αφανιά - Κρεβατά: Τίθεται σε αξιολόγηση νομοθετική ρύθμιση



Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός με Βεσυρόπουλου και Γεωργαντά για Αφανιά - Κρεβατά: Τίθεται σε αξιολόγηση νομοθετική ρύθμιση

Το πρωί της Τρίτης 15 Μαρτίου 2022 ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Φορολογικής πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών για τα ιδιοκτησιακά ζητήματα των περιοχών Αφανιάς – Κρεβατά και Λάγιου του Δήμου Ευρώτα.

Η συνάντηση εργασίας ήρθε ως συνέχεια της διευρυμένης συνάντησης, την οποία είχε συγκαλέσει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, μετά από πρωτοβουλία του κ. Κρητικού, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Ο κ. Βεσυρόπουλος υποστήριξε για την περιοχή Αφανιάς – Κρεβατά ότι βλέπει λύση, η οποία όμως πρέπει να προταθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το οποίο είναι και το επισπεύδον Υπουργείο και ότι υποστηρίζει ουσιαστικά την επίλυση του θέματος.

Στη συνέχεια ο κ. Κρητικός στη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά, ενεχείρισε την πρόταση νομοθετικής ρύθμισης για τη διευθέτηση του ιδιοκτησιακού ζητήματος στην περιοχή Αφανιάς – Κρεβατά, την οποία είχε καταθέσει και στη διευρυμένη συνάντηση στις 15 Φεβρουαρίου 2022. Την προσπάθεια υποστηρίζει έμπρακτα και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στύλιος.

Ο κ. Γεωργαντάς θα προωθήσει προς αξιολόγηση την πρόταση νομοθετικής διευθέτησης για την περιοχή Αφανιάς-Κρεβατά στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και θα υπάρξουν νεότερα το προσεχές διάστημα. Για το Λάγιο Λακωνίας έχει προγραμματιστεί επόμενη συνάντηση για να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος στο πλαίσιο που είχε αποφασιστεί στη διευρυμένη συνάντηση της 15ης Φεβρουαρίου.




Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας

5479524

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

BANNER 1

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

GRAD GROUP

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ