Αφανιά - Κρεβατά: Τίθεται σε αξιολόγηση νομοθετική ρύθμισηΔ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός με Βεσυρόπουλου και Γεωργαντά για Αφανιά - Κρεβατά: Τίθεται σε αξιολόγηση νομοθετική ρύθμιση

Το πρωί της Τρίτης 15 Μαρτίου 2022 ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Φορολογικής πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών για τα ιδιοκτησιακά ζητήματα των περιοχών Αφανιάς – Κρεβατά και Λάγιου του Δήμου Ευρώτα.

Η συνάντηση εργασίας ήρθε ως συνέχεια της διευρυμένης συνάντησης, την οποία είχε συγκαλέσει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, μετά από πρωτοβουλία του κ. Κρητικού, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Ο κ. Βεσυρόπουλος υποστήριξε για την περιοχή Αφανιάς – Κρεβατά ότι βλέπει λύση, η οποία όμως πρέπει να προταθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το οποίο είναι και το επισπεύδον Υπουργείο και ότι υποστηρίζει ουσιαστικά την επίλυση του θέματος.

Στη συνέχεια ο κ. Κρητικός στη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά, ενεχείρισε την πρόταση νομοθετικής ρύθμισης για τη διευθέτηση του ιδιοκτησιακού ζητήματος στην περιοχή Αφανιάς – Κρεβατά, την οποία είχε καταθέσει και στη διευρυμένη συνάντηση στις 15 Φεβρουαρίου 2022. Την προσπάθεια υποστηρίζει έμπρακτα και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στύλιος.

Ο κ. Γεωργαντάς θα προωθήσει προς αξιολόγηση την πρόταση νομοθετικής διευθέτησης για την περιοχή Αφανιάς-Κρεβατά στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και θα υπάρξουν νεότερα το προσεχές διάστημα. Για το Λάγιο Λακωνίας έχει προγραμματιστεί επόμενη συνάντηση για να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος στο πλαίσιο που είχε αποφασιστεί στη διευρυμένη συνάντηση της 15ης Φεβρουαρίου.
Σχόλια

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΖΑΚΑ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πήγε στη Δ.Ο.Υ ΣΠΑΡΤΗΣ και έφυγε με κάταγμα στο χέρι λόγω ράμπας

Φωτιά στη Μάνη

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ μη καταλήξουν σε καυσόξυλα

ΕΝΑΡΞΗ λειτουργίας του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Απονομή υποτροφιών του Ιδρύματος ‘’αδελφών Τζάκα’’

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ