ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑΤη συμπαράστασή του στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, που πλήττεται από τις συνέπειες του πολέμου, εκφράζει ο Δήμος Ευρώτα, ο οποίος μαζί με την Κοινότητα Σκάλας και σε συνεργασία με το παράρτημα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συγκέντρωνε όλες τις προηγούμενες μέρες είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα προωθηθούν στις δοκιμαζόμενες περιοχές.

Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν είδη, όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας, δηλαδή όσπρια, ζυμαρικά, δημητριακά, βρεφικές τροφές, γάλα, κονσέρβες, αποξηραμένα φρούτα, λάδι, τσάι, καφέ, αλάτι, ζάχαρη, τοματοπολτός, μπισκότα, κρουασάν, χυμοί. Επίσης συγκεντρώθηκαν είδη προσωπικής υγιεινής, καθώς και ιατροφαρμακευτικό υλικό, όπως γάζες, γάντια, οινόπνευμα, παυσίπονα, κ.λπ.

Η πρωτοβουλία του Δήμου Ευρώτα και της Κοινότητας Σκάλας αποτελεί μια ελάχιστη προσπάθεια για την ανακούφιση του δράματος των αμάχων και των προσφύγων της Ουκρανίας. Ο Δήμος Ευρώτα ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα τα Γυμνάσια Μονεμβασίας και Βλαχιώτη, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας, καθώς και τον πολιτιστικό σύλλογο «Νέοι Ορίζοντες» και τον Σύλλογο Γυναικών Κροκεών για την έμπρακτη συμπαράστασή τους.Σχόλια

BANNER 2

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΡΑΧΩΔΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ