ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕΠΕ με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Σπάρτης.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου του 2022 πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης στη Σπάρτη, η προγραμματισμένη συνάντηση του Προεδρείου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τα προεδρεία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Σπάρτης.

Στη συνάντηση μαζί με τους προαναφερθέντες παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Δούκας όπου μίλησε και για επίκαιρα θέματα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ελένη Δαράκη και οι Αντιδήμαρχοι κα Γεωργία Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου , κ. Παναγιώτης Τριτάκης και κ. Αθανάσιος Καρλάυτης.

Στη συνάντηση – σύσκεψη εργασίας έγινε ενημέρωση από το Προεδρείο της ΣΕΠΕ για όλες τις εν εξελίξει δραστηριότητες – εργασίες – ανάγκες των σχολικών Μονάδων και των έργων που θα δρομολογηθούν έως και το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

Έγινε καταγραφή των αιτημάτων – αναγκών που κατατέθηκαν από τα Προεδρεία των Συλλόγων γονέων, παράλληλα με αυτά των διευθυντών και προϊσταμένων των σχολείων – νηπιαγωγείων που είναι/ήταν ήδη γνωστά στο προεδρείο της ΣΕΠΕ.

Εν συνεχεία δόθηκαν απαντήσεις σε ορισμένα θέματα από την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Τεχνικών Έργων κα Γεωργία Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου σχετικά με τη δρομολόγηση κάποιων εξ’ αυτών στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Αποφασίστηκε να επαναληφθεί η συγκεκριμένη συνάντηση και με την παρουσία των Διευθυντών των σχολικών μονάδων, αφού προηγουμένως έχει πραγματοποιηθεί συνεδρίαση σε κάθε Σχολική Μονάδα ( Σχολικό Συμβούλιο ).

Συνάντηση δε με τους Διευθυντές/Διευθύντριες και Προϊσταμένους/Προϊσταμένες των Δημοτικών Σχολείων/Νηπιαγωγείων είχε διεξαχθεί και στο παρελθόν κατά την αρχή της τετραετίας της νέας Δημοτικής Αρχής (τον Δεκέμβριο του 2019) πάλι με παρουσία του κ. Δημάρχου , του Προεδρείου της ΣΕΠΕ, γεγονός που αναδεικνύει την προτεραιότητα και το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής στα θέματα Παιδείας, Εκπαίδευσης , Εκπαιδευτικών, Σχολικών Κτιρίων, Εξοπλισμού και Υποδομών στα σχολεία του Δήμου μας.

Εκ του Δήμου

Σχόλια

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΖΑΚΑ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά στη Μάνη

ΕΝΑΡΞΗ λειτουργίας του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Απονομή υποτροφιών του Ιδρύματος ‘’αδελφών Τζάκα’’

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ