ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕΠΕ με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Σπάρτης.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου του 2022 πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης στη Σπάρτη, η προγραμματισμένη συνάντηση του Προεδρείου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τα προεδρεία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Σπάρτης.

Στη συνάντηση μαζί με τους προαναφερθέντες παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Δούκας όπου μίλησε και για επίκαιρα θέματα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ελένη Δαράκη και οι Αντιδήμαρχοι κα Γεωργία Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου , κ. Παναγιώτης Τριτάκης και κ. Αθανάσιος Καρλάυτης.

Στη συνάντηση – σύσκεψη εργασίας έγινε ενημέρωση από το Προεδρείο της ΣΕΠΕ για όλες τις εν εξελίξει δραστηριότητες – εργασίες – ανάγκες των σχολικών Μονάδων και των έργων που θα δρομολογηθούν έως και το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

Έγινε καταγραφή των αιτημάτων – αναγκών που κατατέθηκαν από τα Προεδρεία των Συλλόγων γονέων, παράλληλα με αυτά των διευθυντών και προϊσταμένων των σχολείων – νηπιαγωγείων που είναι/ήταν ήδη γνωστά στο προεδρείο της ΣΕΠΕ.

Εν συνεχεία δόθηκαν απαντήσεις σε ορισμένα θέματα από την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Τεχνικών Έργων κα Γεωργία Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου σχετικά με τη δρομολόγηση κάποιων εξ’ αυτών στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Αποφασίστηκε να επαναληφθεί η συγκεκριμένη συνάντηση και με την παρουσία των Διευθυντών των σχολικών μονάδων, αφού προηγουμένως έχει πραγματοποιηθεί συνεδρίαση σε κάθε Σχολική Μονάδα ( Σχολικό Συμβούλιο ).

Συνάντηση δε με τους Διευθυντές/Διευθύντριες και Προϊσταμένους/Προϊσταμένες των Δημοτικών Σχολείων/Νηπιαγωγείων είχε διεξαχθεί και στο παρελθόν κατά την αρχή της τετραετίας της νέας Δημοτικής Αρχής (τον Δεκέμβριο του 2019) πάλι με παρουσία του κ. Δημάρχου , του Προεδρείου της ΣΕΠΕ, γεγονός που αναδεικνύει την προτεραιότητα και το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής στα θέματα Παιδείας, Εκπαίδευσης , Εκπαιδευτικών, Σχολικών Κτιρίων, Εξοπλισμού και Υποδομών στα σχολεία του Δήμου μας.

Εκ του Δήμου

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE