Συμβάσεις για τη Μονεμβασιά και την Ελαφόνησο υπέγραψε στην Σπάρτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. ΝίκαςΣυμβάσεις έργων καθώς και προγραμματικές υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι σήμερα, Παρασκευή 4 Μαρτίου, στην Σπάρτη, στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας.

Ειδικότερα ο περιφερειάρχης υπέγραψε την σύμβαση του με προϋπολογισμό 1.800.000 ευρώ έργου που αφορά στην ολοκλήρωση των εσωτερικών κρηπιδωμάτων και του ακρομώλιου του προσήνεμου μώλου της μαρίνας Μονεμβασίας.

Επιπλέον, από τον Π. Νίκα υπεγράφη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ελαφονήσου για τη συντήρηση της δημοτικής οδοποιίας, έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ. Με την αφορμή αυτή, ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για την αναβάθμιση -μέσω εγκατάστασης μονάδας αφαλάτωσης- της ύδρευσης του μοναδικού νησιωτικού δήμου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Γνωστοποίησε ακόμα πως θα πραγματοποιηθεί και επέκταση του δημοτικού φωτισμού της Ελαφονήσου προς τις παραλίες Σίμου και Παναγιάς, μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του δήμου.

Τέλος, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΔΕΥΑ Σπάρτης θα προχωρήσει το έργο του αγωγού υδροδότησης του αρχαιολογικού χώρου του Μυστρά.

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE