"Καλούμε τους συνεργάτες του κ.Νίκα, να σταματήσουν την απαθή στάση τους και να πάρουν θέση στηρίζοντας τα συμφέροντα της Λακωνίας"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


30.3.2022


Ο κ.Νίκας συνεχίζει προκλητικά να αδιαφορεί και να κινείται εχθρικά εναντίον της Λακωνίας και της Σπάρτης. Παρακολουθούσε ως απλός θεατής την ασφυκτική κατάσταση που επικρατούσε στη Σπάρτη σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, από τη στιγμή που έκλεισε οριστικά ο ΧΑΔΑ Αφυσσού, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία και έλλειμμα συνεργασίας, οδηγώντας την ιστορική μας πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για λόγους Δημόσιας Υγείας.

Ο κίνδυνος της Δημόσιας Υγείας επέβαλε την απόφαση του αρμόδιου Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ.Κωνσταντίνου Σκρέκα, η οποία ελήφθη την 24η Φεβρουαρίου 2022 και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ την 15η Μαρτίου 2022 που αφορούσε τη μεταφορά των αστικών στερεών αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου Σπάρτης στη θέση «Παλαιόχουνη» του Δήμου Τρίπολης για το χρονικό διάστημα από 21.3.2022 έως 31.12.2022.

Ο κ.Περιφερειάρχης ο οποίος έχει αποκλειστικά την ευθύνη, αφού Αναθέτουσα Αρχή είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όφειλε να μεριμνήσει σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων(Φο.Δ.Σ.Α) Πελοποννήσου και το Δήμο Σπάρτης για την επίλυση αυτού του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.

Αντί αυτού θέλοντας να εκδικηθεί τους Λάκωνες και τους Σπαρτιάτες δημιούργησε εμπλοκή, και δε δίστασε να στραφεί και εναντίον του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ.Κωνσταντίνου Σκρέκα και του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκου, οι οποίοι μερίμνησαν για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Κύριε Περιφερειάρχη,

Δεν θα επιτρέψουμε να οδηγήσετε τη Σπάρτη και τη Λακωνία στην οπισθοδρόμηση και στο μαρασμό και σας καλούμε να αναλάβετε άμεσα τις ευθύνες σας.

Καλούμε τους συνεργάτες του κ.Νίκα, Αντιπεριφερειάρχες κ.Θεόδωρο Βερούτη και κ.Νίκων Τζινιέρη να σταματήσουν την απαθή στάση τους και να πάρουν θέση στηρίζοντας τα συμφέροντα της Λακωνίας.


Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε. Λακωνίας


Αδαμαντία (Ντία) Τζανετέα

Ηλίας Κανελλάκης

Μιχαήλ Σταματάκος

Χαράλαμπος Σκούρος

Μαργαρίτα Σπυριδάκου

Σχόλια

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΖΑΚΑ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Η νέα γέφυρα της Σκάλας σε τροχιά υλοποίησης ! "

ΕΚΤΑΚΤΟ - 30/9 ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ τα καταστήματα της Σπάρτης

Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΗΣ Πέμπτη 29 Σεπ 11 το πρωί

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ