ΔΗΜΟΣ ΑΝ.ΜΑΝΗΣ - Πρόσκληση για ένταξη στο ΕΣΠΑ παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών υγείας κατ’ οίκον προς ευπαθείς ομάδεςΔημοσιοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών υγείας κατ’ οίκον προς ευπαθείς ομάδες των Δήμων της Ανατολικής και Δυτικής Μάνης (ΟΧΕ Μάνης), με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Η πρόσκληση εντάσσεται στον άξονα 2Α “Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση” του ΠΕΠ Πελοποννήσου και η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 400.000 ευρώ.

Σκοπός της δράσης είναι η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης κατ’ οίκον σε άτομα ευπαθών ομάδων ορεινών και δυσπρόσιτων περιοχών, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους και να παραμείνουν αυτόνομα, ισότιμα και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου. Σημαντική ωφέλεια της δράσης είναι η απαλλαγή από την επίπονη διαδικασία επίσκεψης σε νοσηλευτική μονάδα, για πρωτοβάθμια περίθαλψη και φροντίδα, των ηλικιωμένων και χρόνια πασχόντων χαμηλού εισοδήματος που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές των Δήμων της Ανατολικής και Δυτικής Μάνης.

Ωφελούμενοι της δράσης είναι περί τους 200 κατοίκους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ορεινών και δυσπρόσιτων περιοχών των πιο πάνω δήμων και αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης και πρόσβασης σε βασικές υπηρεσίες υγείας.

Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ (logon.ops.gr/) από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 8 το πρωί μέχρι και την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 2 το μεσημέρι.

Την πρόκληση μπορείτε να δείτε εδώ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΩΜ787Λ1-ΤΝΠ-OXE15


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: δύο 55χρονοι, ένας 48χρονος και ένας 24χρονος

Επιστρέφει η εμποροπανήγυρης Μυστρά, μετά από δύο χρόνια

ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ - ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΠΟΡΙ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΕΟΔ Λακωνίας: "εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και τα συλλυπητήριά μας"

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ