ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δεδεδήμου , Τρακάκη με Σ.Πέτσα παρουσία ΚρητικούΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου η κα Γεωργία Δεδεδήμου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων και Ανάπτυξης και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, παρουσία του βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικού και συνοδευόμενη από τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΣ κ. Ηλία Τρακάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία ήταν εποικοδομητική και πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα υλοποίησης σημαντικών έργων υποδομών στο Δήμο Σπάρτης.

Έγινε ανασκόπηση του φακέλου έργων που έχει καταθέσει ο Δήμος Σπάρτης στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», εκ των οποίων έχουν ενταχθεί ήδη η «Αστική αναζωογόνηση της πόλης της Σπάρτης» με χρηματοδότηση 6.652.900,00 € στην Πρόσκληση ΑΤ06 και η πράξη: «Ο ζωγράφος του 1821, Παναγιώτης Ζωγράφος και το έργο του «ζωντανεύουν» στην Σπάρτη» με χρηματοδότηση 225.000,00 € στην Πρόσκληση ΑΤ14.

Ο κ. Υπουργός προανήγγειλε ότι εντός των προσεχών ημερών θα ενταχθεί και το έργο «Αναβάθμιση – Επέκταση και Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης της Ε.Ε.Λ. Σπάρτης» προϋπολογισμού 6.204.000 € στην Πρόσκληση ΑΤΟ3 του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Η ένταξη και υλοποίηση του έργου αυτού αποτελεί μια από τις κύριες προτεραιότητες της ηγεσίας της ΔΕΥΑ Σπάρτης.

Επί τάπητος τέθηκε και η σχεδιαζόμενη ανέγερση νέου αθλητικού κέντρου στη Σπάρτη σε οικόπεδο του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου.

Παρουσιάστηκε η τεκμηριωμένη πρόταση, με στοιχεία προμελέτης, μακέτες και προϋπολογισμό, εξασφαλίζοντας τη δέσμευση του κ. Υπουργού για ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεωνμε προϋπολογισμό 3.800.000 €.

Σημειώνεται ότι το σύμφωνο συνεργασίας για την δημιουργία του αθλητικού κέντρου πρόκειται να συζητηθεί στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας δήλωσε θετικός ως προς τα αιτήματα που κατατέθηκαν από το Δήμο Σπάρτης, ενώ δεσμεύθηκε να εντάξει σε χρηματοδοτικά εργαλεία το σύνολο των προτάσεων που έλαβε, όπως αυτά έχουν αναφερθεί παραπάνω.


Εκ του Δήμου Σπάρτης


Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ