Συνάντηση του κ. Τζανέτου Φιλιππάκου με ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΣυνάντηση με κ. Τζανέτο Φιλιππάκο


Κατά την 9η Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση των μελών της επιτροπής μας με τον επικεφαλής του συνδυασμού "Ενωτικής Κίνησης Μάνης" και αρχηγό της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου ανατολικής Μάνης. Μας ενημέρωσε διεξοδικά περί των ενεργειών στις οποίες έχει προχωρήσει για το ποινικό κομμάτι των ευθυνών που αφορούν τις πυρκαγιές του Αυγούστου στα πολύπαθα χωριά μας. Επιπλέον, μας γνωστοποίησε ότι σύντομα θα καταλογισθούν ευθύνες στους εμπλεκόμενους, φορείς και υπηρεσίες, κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς, στην οποία προχώρησε άμεσα και με την παράσταση πολιτικής αγωγής.

Μας υποσχέθηκε ότι με την συμπαράσταση όλων των συμπατριωτών μας θα πάει την υπόθεση έως το τέλος, έτσι ώστε να «πληρώσουν ακριβά» αυτοί που ενέχονται σε ευθύνες και παραλείψεις για τη μεγάλη καταστροφή που έπαθε ο τόπος μας.


Στη συνάντηση μας που είχε χρήσιμο και παραγωγικό χαρακτήρα αποφασίστηκε:


Να ετοιμαστεί μελέτη - πρόταση για τη δυνατότητα άρδευσης στην περιοχή, ώστε να βρεθεί λύση για το σημαντικότερο πρόβλημα για την ανάπλαση του φυτικού κεφαλαίου.


Στη συνέχεια η πρόταση να προωθηθεί από τον κύριο Φιλιππάκο στο δημοτικό συμβούλιο, σε ανώτερα κρατικά κλιμάκια καθώς και στις Βρυξέλλες όπου έχει ευχέρεια πρόσβασης.


Τέλος, να προχωρήσει άμεσα σε επαφές κυρίως με την κυβέρνηση αλλά και με την αντιπολίτευση ως θεσμικός παράγοντας ώστε οι αποζημιώσεις από την κρατική αρωγή να είναι αυτές που απαιτούνται για να μην ερημοποιηθεί η περιοχή και να μην υπάρξει διαχωρισμός σε κατ’ επάγγελμα και μη!!!Καλέσαμε τον συντοπίτη μας υποψήφιο δήμαρχο να μην αδρανήσει και να μη συμβιβαστεί όπως κάποιοι άλλοι...

Να παλέψει μαζί μας να πληρωθούμε άμεσα και ουσιαστικά για να ξαναφτιάξουμε τα πατρογονικά μας!

Τέλος, τον ευχαριστήσαμε για την έως τώρα έμπρακτη στήριξη.

Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο θάνατος του μια «βαριά» και σημαντική απώλεια για τον τόπο μας."

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ