Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με στελέχη της Ν.Δ.Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε συνάντηση σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της έδρας, στην Τρίπολη, με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη και τον γραμματέα Οργανωτικού του κυβερνώντος κόμματος Στέλιο Κονταδάκη, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Αρκαδία.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Π. Νίκας εξέφρασε στα στελέχη της Ν.Δ. ευχαριστίες προς την κυβέρνηση για την πρωτοβουλία της ως προς την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για την αυτοδιοίκηση η οποία -όπως σημείωσε- επέτρεψε να υπάρξει κυβερνησιμότητα σε δήμους και Περιφέρειας.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης προέβη σε ενημέρωση σχετικά με την έναρξη λειτουργίας της κεντρικής διαχείρισης απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς νωρίτερα τα δύο στελέχη του κυβερνώντος κόμματος είχαν επισκεφθεί την μονάδα επεξεργασίας στην Παλαιόχουνη.

Ο Π. Νίκας σημείωσε χαρακτηριστικά ότι “χωρίς την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, η μονάδα της Παλαιόχουνης θα εξακολουθούσε να παραμένει χωράφι”, καθώς -όπως τόνισε- “οι υπόλοιπες παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, συμπεριλαμβανόμενης αυτής της απελθούσας περιφερειακής Αρχής, αντιδρούσαν σε οποιαδήποτε εξέλιξη”.
Σχόλια

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE