ΤΖΑΝΕΤΕΑ: Η Περ. Πελοποννήσου "διέγραψε" από τον τουριστικό χάρτη τη ΛακωνίαΗ Περιφέρεια Πελοποννήσου “διέγραψε” από τον τουριστικό χάρτη τη Λακωνία

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο διαφημιστικό της αφιέρωμα με τίτλο: “Η Πελοπόννησος είναι η ομορφότερη ενδοχώρα του χειμώνα” εξαφάνισε τη Λακωνία από τον τουριστικό χάρτη,εστιάζοντας κύρια στην ΠΕ Μεσσηνίας. Μήπως ο κ. Νίκας δε λαμβάνει υπόψη του ότι το 50% του πληθυσμού της Καλαμάτας αποτελείται από μανιάτικες οικογένειες και ο κύριος όγκος του Ταυγέτου ανήκει στη Λακωνία και είναι κατάσπαρτος από χωριά διαμάντια ,τους λεγόμενους Βόρειους Δήμους?

κ. Περιφερειάρχη, μήπως, θα ήταν χρήσιμο να σας ξεναγήσουμε τη χειμερινή περίοδο στη Λακωνία, αρχίζοντας από το Γεωργίτσι, κατεβαίνοντας στον βυζαντινό Μυστρά και την Σπάρτη,περνώντας από την Αράχωβα και τα ανυπέρβλητης αρχιτεκτονικής ομορφιάς χωριά του Πάρνωνα ,καταλήγοντας στη Μονεμβασιά και τα χωριά του Ζάρακα, επιστρέφοντας στην Καλαμάτα μέσω της πανέμορφης όλες τις εποχές Μάνης? Ζητάμε άμεσα να διορθωθεί η άνιση αντιμετώπιση.

ΕIΝΑΙ ΑΘEΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΓΙΑΤI ΠΛHΤΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦEΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝIΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον εξαιρετικό συνάδελφο μας..."

"Κάποιοι αντί να χαίρονται για τη πολύ μεγάλη επιτυχία του 40ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ...επιδιώκουν συστηματικά να δυσφημίσουν και τη Σπάρτη και τον φοβερό Αγώνα! "

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ