Γιατί ο Τατούλης μιλά για «Χούντα Νίκα»;



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26.2.2022

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου o κ.Νίκας έχει εφαρμόσει την καθεστωτική πολιτική συμπεριφορά του και τον απύθμενο αυταρχισμό του, κάτι το οποίο έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα δημόσια.

Η αντίληψη του κ.Νίκα ότι είναι ο «Απόλυτος Ηγεμών» έχει αποδειχθεί επί του πρακτέου με την αντιδημοκρατική και υβριστική συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων των Περιφερειακών Συμβουλίων απέναντι στους Περιφερειακούς Συμβούλους των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης αλλά και με την προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στους συνεργάτες του . Σε ό,τι αφορά τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας προσπαθεί με το γνωστό χειριστικό του τρόπο να διασπείρει τρομοκρατία και απειλές, με στόχο την απόλυτη υποταγή τους προκειμένου να εκτελούν τις εντολές του υπό καθεστώς φόβου.

Ο κ.Νίκας με χθεσινή του ανακοίνωση την οποία τόλμησε να αναρτήσει και στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας, αποκάλυψε ότι δεν θεωρεί ότι είναι απλά ένας «Ηγεμών» αλλά ο «Απόλυτος Δικτάτωρ!».

Στις 25 Φεβρουαρίου 2022 & ώρα 22:30 βραδινή, εξέδωσε έκτακτο «απαγορευτικό ανακοινωθέν» προς τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης, οι οποίοι εκ του θεσμικού τους ρόλου είναι υποχρεωμένοι να ελέγχουν τη Διοίκηση Νίκα.

Ο κ.Νίκας μας ανακοίνωσε ότι δεν επιτρέπει στους Περιφερειακούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης να ασκούν τα καθήκοντα τους προκειμένου να ελέγξουν τη Διοίκηση.

Έτσι λοιπόν αποφάσισεν και διέταξεν…

Απαγορεύειν την κυκλοφορίαν των Περιφερειακών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης εντός των χώρων των υπηρεσιών, απαγορεύειν τας συναθροίσεις τους με τας υπηρεσίας, απαγορεύειν τας συγκεντρώσεις εν κλειστώ χώρω.

Από το ανακοινωθέν προκύπτουν εύλογα ερωτήματα. Δεν μας ανακοίνωσε ο κ.Νίκας «ποίες ώρες επιτρέπεται η κυκλοφορία των αντιφρονούντων Περιφερειακών Συμβούλων και ποίες θα είναι οι ποινές που θα τους επιβληθούν αν δεν συμμορφωθούν ως προς τα υποδείξεις του;

Οι παραβάται της παρούσης εντολής θα παραπέμπονται εις το έκτακτον στρατοδικείον ή μήπως θα πυροβολούνται άνευ προειδοποιήσεως;»

Κύριε Νίκα,

Ο επικεφαλής και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Νέας Πελοποννήσου» σου στέλνουμε αυστηρό δημοκρατικό προειδοποιητικό μήνυμα και σου υπενθυμίζουμε ότι το «ν.δ.794/1971 Περί δημοσίων συναθροίσεων» καθώς και το «β.δ.269/1972 Περί εγκρίσεως του κανονισμού διαλύσεως συναθροίσεως» ανήκει στο μαύρο καταστροφικό παρελθόν της Χώρας μας και δεν θα σου επιτρέψουμε ούτε στο ελάχιστο να διανοηθείς ότι θα ικανοποιήσεις τα «κρυφά σου σκοταδιστικά ένστικτα» και θα καταφέρεις να βάλεις την Πελοπόννησο στο «γύψο»!

Σε καλούμε άμεσα να κατεβάσεις από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας το κατάπτυστο, αντιδημοκρατικό και αντιθεσμικό «απαγορευτικό ανακοινωθέν» σου.



Σε προειδοποιούμε ότι σε διαφορετική περίπτωση οι επιπτώσεις θα είναι ανεξέλεγκτες. Δεν θα περιοριστούμε μόνο στα λόγια αλλά θα προχωρήσουμε και σε έργα για την ανατροπή των αποφάσεων της «Χούντας Νίκα» και την επαναφορά των θεσμικών δικαιωμάτων των Περιφερειακών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης έτσι όπως επιβάλλει η Δημοκρατία.


Υγ. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους πολίτες της Πελοποννήσου τη δήλωση του Στυλιανού Παττακού το 1968 στην Κρήτη: «Η ανέγερσις διοικητηρίων διευκολύνει την καλυτέραν άσκησιν της διοικήσεως».

Λέτε να είναι τυχαίο το γεγονός της εμμονής του κ.Νίκα με τις ενοικιάσεις, τις επισκευές και τις αγορές διοικητηρίων;

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ