"Με ειλικρινή χαρά και θέρμη υποδεχόμαστε δύο φερέλπιδες νέες επιστήμονες, τη Μυρτώ Βλάχου και τη Βασιλική Ταρνανά, στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ειλικρινή χαρά και θέρμη υποδεχόμαστε δύο φερέλπιδες νέες επιστήμονες, τη Μυρτώ Βλάχου και τη Βασιλική Ταρνανά, στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Εταιρείας Σπαρτιατικών Σπουδών για το έτος 2022.

Με την καθοδήγηση του επιστημονικού τους υπευθύνου, η Μυρτώ και η Βασιλική θα έχουν την ευκαιρία να συγγράψουν έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για τους Σπαρτιάτες ιστορικό τόμο με τον -προσωρινό- τίτλο "Μύθοι, θρύλοι και ανεκδοτολογικές ιστορίες από την αρχαία Σπάρτη".

Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών πιστεύει και υποστηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τον θεσμό της Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών και προσφάτως αποφοίτων των πανεπιστημιακών σχολών της πατρίδας μας.

-----

Η Μυρτώ Βλάχου είναι απόφοιτη του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση στις Βυζαντινές και Νεοελληνικές Σπουδές. Έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Τέχνες και την Πολιτιστική Διαχείριση από το Rome Business School της Ιταλίας.

Η Βασιλική Ταρνανά είναι ενεργή φοιτήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στη Βυζαντινή Αρχαιολογία.


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ