ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ για τις ζημιές από τον παγετόΤο διήμερο της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου και Τρίτης 1ης Φεβρουαρίου θα βρεθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, προκειμένου να έχει συνεργασία με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τα αρμόδια στελέχη της Περιφέρειας, καθώς και των υπηρεσιών της, σχετικά με τις σοβαρές -όπως καταγράφονται- ζημιές στις καλλιέργειες από τον πρόσφατο παγετό.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, ο οποίος επισήμανε ότι οι συνέπειες του παγετού ήταν ιδιαίτερα σημαντικές στην Αργολίδα, ενώ ανησυχητικές είναι και οι πρώτες αναφορές από Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία επίσης.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στο μεταξύ, σε σχετική ενημέρωση προέβη και ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος, σε συνέντευξή του, το μεσημέρι σήμερα, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα σημείωσε ότι σε μεγαλύτερη ένταση διαπιστώθηκαν ζημιές από τον παγετό στην Αργολίδα, σε καλλιέργειες εσπεριδοειδών, όπως και στις ανάλογες καλλιέργειες στη Λακωνία και την Κορινθία, ενώ για τη Μεσσηνία ανέφερε ότι διαπιστώθηκαν ζημιές σε καλλιέργεια πρώιμης πατάτας καθώς και σε θερμοκήπια στην περιοχή της Τριφυλίας. Πρόσθεσε δε ότι ειδικά στην Κορινθία ζημιές παρατηρήθηκαν επίσης σε ελαιοκαλλιέργειες και κηπευτικά.

Σε κάθε περίπτωση, ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας είναι σε εγρήγορση και υποστηρίζουν όπου απαιτείται τους παραγωγούς.


Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ