ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ για τις ζημιές από τον παγετόΤο διήμερο της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου και Τρίτης 1ης Φεβρουαρίου θα βρεθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, προκειμένου να έχει συνεργασία με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τα αρμόδια στελέχη της Περιφέρειας, καθώς και των υπηρεσιών της, σχετικά με τις σοβαρές -όπως καταγράφονται- ζημιές στις καλλιέργειες από τον πρόσφατο παγετό.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, ο οποίος επισήμανε ότι οι συνέπειες του παγετού ήταν ιδιαίτερα σημαντικές στην Αργολίδα, ενώ ανησυχητικές είναι και οι πρώτες αναφορές από Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία επίσης.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στο μεταξύ, σε σχετική ενημέρωση προέβη και ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος, σε συνέντευξή του, το μεσημέρι σήμερα, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα σημείωσε ότι σε μεγαλύτερη ένταση διαπιστώθηκαν ζημιές από τον παγετό στην Αργολίδα, σε καλλιέργειες εσπεριδοειδών, όπως και στις ανάλογες καλλιέργειες στη Λακωνία και την Κορινθία, ενώ για τη Μεσσηνία ανέφερε ότι διαπιστώθηκαν ζημιές σε καλλιέργεια πρώιμης πατάτας καθώς και σε θερμοκήπια στην περιοχή της Τριφυλίας. Πρόσθεσε δε ότι ειδικά στην Κορινθία ζημιές παρατηρήθηκαν επίσης σε ελαιοκαλλιέργειες και κηπευτικά.

Σε κάθε περίπτωση, ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας είναι σε εγρήγορση και υποστηρίζουν όπου απαιτείται τους παραγωγούς.


Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE