ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ: "αποφάσισα να μη διεκδικήσω...και να μη συμμετέχω σε σικέ διαδικασίες και παιχνιδάκια με παρατάξεις..."Τοποθέτηση μου στο ΠΕΣΥΠ κατά τη διαδικασία εκλογής μελών Οικονομικής Επιτροπής:

Όπως όλοι γνωρίζουμε μετά τις εκλογές του 19' υπήρξαν ειδικές διατάξεις που έδωσαν στην παράταξη του Περιφερειάρχη πλειοψηφία στην οικονομική επιτροπή της τάξης περίπου του 60 %.
Μάλιστα εδώ σ αυτό το χώρο έχω ακούσει πολλές φορές συνάδελφοι της αντιπολίτευσης να έχετε δυσανασχετήσει και καταγγείλει τη συγκεκριμένη κατάσταση.
Η εγκύκλιος με την οποία θα γίνουν σήμερα οι εκλογές φέρνει κάτι καινούριο, δυνατότητα στους ανεξάρτητους να εκλέξουν μέλος στην οικονομική επιτροπή.
Όπως πολύ σωστά εντόπισε ο συνάδελφος Πετρακος στην επιστολή του, το σύνηθες είναι οι ανεξάρτητοι να ενισχύουν τις τάξεις των περιφερειακών αρχών για ευνόητους λόγους.
Είδαμε έτσι σήμερα τον κύριο Οικονόμου να θέτει υποψηφιότητα για την Οικονομική Επιτροπή, ενώ μόνο τυπικά είναι ανεξάρτητος αφού έχει γίνει εντεταλμένος σύμβουλος του Περιφερειάρχη και θυμάμαι πολύ καλά, στις τελευταίες ενδοπαραταξιακές συνεδριάσεις της πρώην παραταξής μου, να συμμετέχει σ αυτές.
Μάλιστα μετά την παραίτηση μου από τη θέση εντεταλμένης , εγώ εκδιώχθηκα από αυτές τις συνεδριάσεις πολύ πριν ανεξαρτοποιηθω ενώ αυτός γνωρίζω καλά ότι συμμετείχε αδιαλλειπτως.
Μάλιστα έχω πληροφορηθεί ότι ο Περιφερειάρχης μεριμνά ιδιαίτερα για την εκλογή του αφενός γιατί θέλει τον απόλυτο έλεγχο στην Επιτροπή, αφετέρου γιατί φοβάται μη σπάσει ο διαβολος το ποδάρι του και βρεθεί στην Επιτροπή κάποιος ...ή κάποια που δε θα ήθελε με κανένα τρόπο...ακριβώς γιατί φοβάται τον έλεγχο
Εγώ, αν και θα μπορούσα να θέσω υποψηφιότητα ως πραγματικά ανεξάρτητη και μάλιστα με αξιώσεις, αποφάσισα να μη διεκδικήσω μια θέση στην Οικονομική Επιτροπή που ανήκει σε παρατάξεις και να μη συμμετέχω σε σικέ διαδικασίες και παιχνιδάκια με παρατάξεις....
Καλώ λοιπόν τον Κύριο Οικονόμου να αποσύρει την υποψηφιότητά του και να μην πάρει μια θέση που ηθικά και πολιτικά δεν του ανήκει.
Αν δεν το κάνει, καταγγελω την πράξη του και απέχω από τη διαδικασία.


Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ